Valorant Yeniden başlatarak Hwid ban kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyunda 2 hileyi bir anda kullandım ve yaklaşık 3 günde 5. hwid banımı yedim, şimdi bunu hemen yeniden başlatarak banımı kaldırdığımı sizlere kanıtlayacağım :) 2 dakika sonra konu güncellenicek.

Adsız.png

TEKRARDAN OYUNDAYIM :) TARİH VE SAAT E BAKABİLİRSİNİZ

Adsız.png

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hwid değilde hesabım gereksiz yere hile açmadığım halde ban yedi ama yetkililere söyledim biz açamıyoruz diyolar 3 sezon aldığım hesap çöp oldu

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bekliyorum kardeşim nasıl ban yedikten sonra açılabilecek paylaşmanı.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nasıl yaptığını anlatır mısın ?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu taktiği bizimle paylaşırsan çok güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
modeme reset attıktan sonra temiz bi hesapla girince de ban kalkıyor ama 5 10 dakika sonra tekrar banlanıyo zaten hesap

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bir kaç el atıp tekrar ss at bakalım hala aynı mı o zaman müq taktiği anlatırsın

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bu tarz işlemler driver upları etkilemediği için herhangi bir çözüm üretmez. Data temizliği yaptığın için 20 ile 60 dakika oyunda kalma süresi olması muhtemel. Sistem sıfırlama sonrası 1.5 - 2 saat kadar kullanım sağlayanlar var. Bunlar geçici ve lüzumsuz alternatifler. Beklenti karşılayabilecek cheapset değil bunlar.
Lütfen kimseyi yanlış bilgilendirmeyin olur mu? :)
Herkese iyi forumlar diliyorum.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
nasıl kaldırıldığını biliyorum eğer düşündüğüm şey ise asus anakartlarına sahip kişiler ban kaldırma kısmını kullanamıcak
Post automatically merged:

Merhaba,
Bu tarz işlemler driver upları etkilemediği için herhangi bir çözüm üretmez. Data temizliği yaptığın için 20 ile 60 dakika oyunda kalma süresi olması muhtemel. Sistem sıfırlama sonrası 1.5 - 2 saat kadar kullanım sağlayanlar var. Bunlar geçici ve lüzumsuz alternatifler. Beklenti karşılayabilecek cheapset değil bunlar.
Lütfen kimseyi yanlış bilgilendirmeyin olur mu? :)
Herkese iyi forumlar diliyorum.
çok haklısın bu konuda geçiçi bypass ve maks bir kaç oyundan sonra tekrar banlıyor boşuna 3 ay daha bekleniyor en iyisi oturup beklemek

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ah ah bilgisiz insanlarla dolmuş forum güzel ve değerli üyelerimiz ban'ın kalktığı yok göstermelik belki hata almaz o kadar en geç 2 hafta içinde banlanıyor (daha 9 günün üstüne çıkanı duymadım ama yine de garanti olsun diye 14 gün örneği verdim ban süresi için) Ban'ın kalktığı yok eğer rapordan hesap banı yemediysen (kaldı ki bilgisayarın incelemeye alınıyor onda da 2 hafta sonra yiyorsun dediğim gibi) bahsimi 6 oyuna veriyorum en geç 7.oyun'da HİLE AÇMASAN bile ban yiyeceksin :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
5-6 oyun sonra gümletir çok fazla ümitlenme

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar banlandıktan sonra bir hesap ile 1 gün gittim wall hack kullandım ve tekrar ban yedim. oyuna hiç erişememekten se 1 kez yeniden başlatıp 1 gün boyunca hile kullanmayı tercih ediyorum.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Muhtemelen VPN ile giriş yaptı, bende banlı iken 3 ay boyunca VPN ile oynuyordum VPN açıp giriş yapıyorsunuz daha sonra kapatıp oyunu oynayabilirsiniz, lakin VPN nin çalışması için poligon banı yememeniz lazım yani bende banlı iken poligona girmeden 152 veriyordu bu sayede VPN işe yarayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...