Valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Space
Seçkin Üye
Katılım
19 Şub 2017
Mesajlar
304
Çözümler
13
Tepki puanı
6
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yapılabilecek hiçbirşey yok direk donanımsal yemişssin. Denilen gibi en iyi hile sistemleri burada çünkü bir hile sistemi sadece 3gb bu yüzden bütün donanımların seri numarasına kadar yasaklanma oluyor diye duymuştum. Bu yüzden yasaklanan IP veya HDD numaraları değil bütün parçalarınız anakartınıza kadar yasaklanıyor sanırsam.
 
Uzman Üye
Katılım
18 Kas 2019
Mesajlar
164
Çözümler
2
Tepki puanı
13
Ödüller
3
Yaş
24
6 HİZMET YILI
Eğer RİOT Hesabın yasaklandı ise ona bir çözüm bulamazsın. Eğer Hwid ban aldıysan onun bazı çözümleri var ama biraz pahalıya patlayabilir
 
Dijital Pazarlama Uzmanı
Onaylı Üye
Katılım
10 Ara 2018
Mesajlar
67
Tepki puanı
7
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
af gelmez baglantını degiştirerek girmeyi denedin mi
 
Onaylı Üye
Katılım
24 Nis 2020
Mesajlar
50
Tepki puanı
3
Ödüller
2
Yaş
23
6 HİZMET YILI
Valorant da kapalı betada iken ban yedim hertürlü hwid spooferları denedim (sadece ücretsiz), format attım, regeditten vanguardın kalıntılarını sildim yok olmuyor bunun bir çözümünü bilen varsa yorum atabilir mi yorum kasmak için gelenleri reportlayacağım.
iyi oyundur
Post automatically merged:

Yapılabilecek hiçbirşey yok direk donanımsal yemişssin. Denilen gibi en iyi hile sistemleri burada çünkü bir hile sistemi sadece 3gb bu yüzden bütüniyi ve hakli cok dogru dedin donanımların seri numarasına kadar yasaklanma oluyor diye duymuştum. Bu yüzden yasaklanan IP veya HDD numaraları değil bütün parçalarınız anakartınıza kadar yasaklanıyor sanırsam.
 
Onaylı Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
56
Çözümler
1
Tepki puanı
1
Ödüller
3
Yaş
25
5 HİZMET YILI
Sistem Parçalarını Değiştirmen Gerek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst