Valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yapılabilecek hiçbirşey yok direk donanımsal yemişssin. Denilen gibi en iyi hile sistemleri burada çünkü bir hile sistemi sadece 3gb bu yüzden bütün donanımların seri numarasına kadar yasaklanma oluyor diye duymuştum. Bu yüzden yasaklanan IP veya HDD numaraları değil bütün parçalarınız anakartınıza kadar yasaklanıyor sanırsam.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eğer RİOT Hesabın yasaklandı ise ona bir çözüm bulamazsın. Eğer Hwid ban aldıysan onun bazı çözümleri var ama biraz pahalıya patlayabilir

Dijital Pazarlama Uzmanı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
af gelmez baglantını degiştirerek girmeyi denedin mi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Valorant da kapalı betada iken ban yedim hertürlü hwid spooferları denedim (sadece ücretsiz), format attım, regeditten vanguardın kalıntılarını sildim yok olmuyor bunun bir çözümünü bilen varsa yorum atabilir mi yorum kasmak için gelenleri reportlayacağım.
iyi oyundur
Post automatically merged:

Yapılabilecek hiçbirşey yok direk donanımsal yemişssin. Denilen gibi en iyi hile sistemleri burada çünkü bir hile sistemi sadece 3gb bu yüzden bütüniyi ve hakli cok dogru dedin donanımların seri numarasına kadar yasaklanma oluyor diye duymuştum. Bu yüzden yasaklanan IP veya HDD numaraları değil bütün parçalarınız anakartınıza kadar yasaklanıyor sanırsam.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sistem Parçalarını Değiştirmen Gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...