Valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Memoryhacekersin ürettiği bir valorant hilesi sanırım mevcut değil sitede falan ataştırdım ben de bulamamış olabilirim acaba valorant hilesi var mıdır memorye ait? Yoksa bile valorant için bi hile yapmayı düşünüyorlar mı bilgisi olan yazarsa sevinirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selam bende göremedim fakat şunu sormak istiyorum. Valorantta hile yüzünden ban yiyenler bir daha valorant oynayamıyormuş doğru mu acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
i would like to see some cheat for valorant if they did it this would be great

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bende görmedim olsa güzel olurdu bekleyisteyiz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selam bende göremedim fakat şunu sormak istiyorum. Valorantta hile yüzünden ban yiyenler bir daha valorant oynayamıyormuş doğru mu acaba?
Sanmıyorum arkadaşım hileden ban yedi şuan hala oynuyor bi süre sonra yine ban yer yine oynar kullandığı hile sürekli fix yiyor ama dediğin şey asla olmaz da değil. Bazen gerçekten ileri gittiysen hardware id ban atabiliyorlar yani daha doğrusu birkaç kez hile açıp ban yediysen hwid ban atabilirler çünkü şuan arkadaşım sadece wh kullandı ve hwid yemedi hwid yemen için kullandığın hile özellikleri de aim lock falan olmalı daha çok.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sanmıyorum arkadaşım hileden ban yedi şuan hala oynuyor bi süre sonra yine ban yer yine oynar kullandığı hile sürekli fix yiyor ama dediğin şey asla olmaz da değil. Bazen gerçekten ileri gittiysen hardware id ban atabiliyorlar yani daha doğrusu birkaç kez hile açıp ban yediysen hwid ban atabilirler çünkü şuan arkadaşım sadece wh kullandı ve hwid yemedi hwid yemen için kullandığın hile özellikleri de aim lock falan olmalı daha çok.
Anladım, teşekkür ederim bilgi için peki ban yeme riski oyuna mı bağlı yoksa tamamen senin belli edip etmemene mi? Sistem bunu algılayabiliyor mu? Hileden hileye değişir mi?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
i would like to see some good cheat for valorant too..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardesım rıot banı dırek anakarta atıyor dıte duydum bende ya anakart degımı yapıcan yada kullanmaycaksın hıleyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...