Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant'a yeni başlayan birisine önerileriniz nedir?
Oyuna başlar başlamaz direk ilgini çeken karakteri alma ilk karakterleri araştırıp öyle oynamanı tavsiye ediyorum zaten yüklediğinde direk dereceli giremıyorsun 20 seviyeye kadar oyuna alışırsın aimini geliştirmek için deathmatch atarsan aimin gelişir
Önceden oynadığın oyun var ise (csgo pubg rust benzer) o oyunun sens ayarlarını internetten valoranta göre çevirip oyun içinde değiştirirsen aimin önceki oyunlardakiyle aynı olacağı için alışman daha kolay olacaktır. Şampiyonları öğrenmek için antrenman modunda bütün şampiyonları tek tek dene en azından karşına geldiğinde bir yetenek kullandığında bu ne ya diye kalmazsın. Başlangıç herosu olarak Sage ve Phoenix önerebilirim. Ustalaşması kolay oynaması zevkli ve etkisi fazla olan şampiyonlardır
Not: sage oynarken takım arkadaşlarına can basmayı unutma sakın
İyi forumlar dilerim.
hocam oyunu örenme sürecinde takıma can veren çarlar alsan senin için iyi olur sage yada syk alabilirsin zamanla alışırsın bol bol poligon ölüm maçı gibi oyunlarda oyna
knk takım oyunu oyna ya bende cok yüksek degilim ama az cok ogrendim rankım plat dı suan daha cok lol e başladım ama dedigim gibi takım oyunu oyna insta lock atma (yani direk kitleme çarı) bunlar yeter ilk zamanlar aimini gelistirmeyi dene
Herşeyde önce pro oyuncuları izleyerek oyunun mantığını ve peek olaylarını görmüş ol sen kendin sıfırdan öğrenmektense direk en iyisini taklit ederek başlayabilirsin.