Valorant'dan hile kullanmadığım halde ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
memorynin programını bir kere açtığın zaman pcyi reslemeden valorant girersen anında banı yersin forumda 1 aydır bu olay dönüyor keşke dikkat etseydin geçmiş olsun
evet bundan dolayı yedim sanırım csden valoya geçmiştim csdede sbyte vip açıktı
Post automatically merged:

az önce bende oyun oynarken ban yedim ve pcde memorynin hilesinin sadece rarı bulunuyordu valorant oynarken memorynin programını dahi çalıştırmadım yinede milyarlık char ban yedi
5klık hesap gitti benimde sağlık olsun

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
valorant genel olarak attığı banı kolay kolay kaldırmıyor ücretsiz bir yol ya da spoofer aramaya başlasan iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostlar merhaba valoda hiç hile kullanmadan ban yedim hile kullanmadığımı kanıtlamanın bir yolu yokmudur ticket attım dönüş olumsuz hesapta gitti 4 ayda oynayamayacağım
Memoryhachersin uygulamasını açtıysan 20-25 dk içersinde ban yiyorsun 2 hesabım ban yedi bu olay yüzünden kısacası o hesabi geri alamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İnceleyeceğiz diye ticketına cevap verirler sende sevinirsin 2 gün sonra bot yanıtı gelir :D adamların umrunda bile olduğunu sanmıyorum e sporcu vs olsak açarlardı

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Spoofer ile problemini çözebiirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostlar merhaba valoda hiç hile kullanmadan ban yedim hile kullanmadığımı kanıtlamanın bir yolu yokmudur ticket attım dönüş olumsuz hesapta gitti 4 ayda oynayamayacağım
Hayır dostum bende lolde aynı şekilde yedim.Bilgisayarında başka bi program veya başka bi oyunun hilesi neden olmuş olabilir.Örnek cheat engine.Program arka planda çalışmasına rağmen herhangi bir oyundan banlattırıyor.Bi daha ban yersen nedensizce bi format attır derim.Geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tek yol ticket bro sağlam kanıtların varsa belki açılır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hardware ban yememişsindir büyük ihtimalle yeni hesap açabilirsin ama destek neden olumsuz döndü onu anlamadım bana olumlu döndüler

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o hesap artık gitti ban yediyse dostum kimse ilgilenmiyor banada oldu aynısı malesef üzgünüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Eğer lolde script kullandıysan veya vanguardın çözümleyebileceği bir hile kullandıysan ondan yemiş ihtimalin çok yüksek. Şahsen ben 1 ay önce lolde sc kullandığım için valodan ban yedim ve akıllanmadım ki hala lol de sc kullanıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sad for you i was ban too 4 month before 3

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bug filan yapıncada ban atıyor bende 3 ay yedim sonra açıldı ticket gönder sürekli

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben de csgo hilesi için sadece enjector rar içinde duruyordu bu sabah kalıcı ban yemişim 46 tane hesabım banlandı :(

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Şimdi saçmalık olmasın bazı insanlar boş yere reportlayabiliyo veya eğer ÇOK FAZLA gözlerinde dikkat çekici birşey yaptıysan(Hileli olmasan bile bi yerde hep hile derler zaten) otomatikmen gg oluyo riot kabul ederse hll

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
vanguard valoyla alakası olmayan 3. part yazılımlarada ban atabiliyor o yüzden yemiş olabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valorant yüklüyken
Riot Clienti kapamayıp ve
evet şimdi geliyoruz
LoL de hile açtıysan geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka ırkçılık Veya kötü söylemeden ban yemiş olabilirsin ama olasılığı çok düşük mesajla chate z**ci yazarsan bile 1 güne kalmadan ban yiyorsuhin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valo da yedikten sonra açtırması bi hayli zor oluyo küçük bi ihtimal belki :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...