ben Kalici ban yedim ne kod var ne bir sey girerken kalici banlandin vs diyor bunun acilma süresi varmi yoksa direk hesapmi gitti
eğer hesap gittiyse bunu bir sekilde acma sansim var mi " NOT : hile kullanmadigim halde yedim "
Knk 3 Kere Yediysen Eğer Geçmiş Olsun Çünkü İlk Hwıd Banda 3-4 Ay 2.Hwıd Banda 6 Ay 3.Hwıd Banda Sınırsız Hwıd Ban Yiyorsun Yani Ömrünün Sonuna Kadarda Beklesen Açılmaz Spoofer Kullanman Lazım...
ben Kalici ban yedim ne kod var ne bir sey girerken kalici banlandin vs diyor bunun acilma süresi varmi yoksa direk hesapmi gitti
eğer hesap gittiyse bunu bir sekilde acma sansim var mi " NOT : hile kullanmadigim halde yedim "
Hocam ben 50 kere hwid yedim ayni anakart üzerinden yinede perma atmiyorlar asla ve asla atmazlar ne olursa olsunlar ama cezayi uzatirlar 3 ay degilde 6 ay yaparlar başka bir hesap ile gir tekrar banlan ve ticket at o hesap üzerinden cevabini alicaksindir