Valorant'ta hesap satın almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ramdom hesab almak kadar saçma bişe yok adam 0 hesab açıyor random die satıyor veya çekiliş yapıyor almayın veya önermeyin.!

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
böyle şeylerle uğraşmaya gerçekten gerek yok yoruyor insani ama güvenmen için baya detayli bakmalisin yoksa sonu hüsran oluyo 80 lira bügün sadece senden götürdüler az bir para ama çoğunluğu sömürdükleri için 80 oluyor 8000

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
youtb da valorant videosu çeken onun bunun çocuklarına dikkat.Güvenilir site diye link paylaşıyor.Hesabı veriyorlar ve 1 saat sonra şifresini değiştiriyorlar.Sonra iletişe geçemiyorsunuz.Cevap yok.200-300 TL için kimse mahkemelerde uğraşmaz.Bunu bildikleri için dolandırıyorlar.Hesabı vermelerinin sebebi dava açsan kayıtlarda hesabı verdi görünüyor.Sonra ben almadım dicek ve uzucak işler.3-5 kuruş para kazancaz diye dolandırıcı sitesi paylaşan ............ inanmayın.Dolandırılmayı göze alarak alın.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eyvallah güzel bilgilendirme olmuş dikkat etmek lazım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
cidden rezillik ya.insan baştan biliyor dolandırıcı olduklarını ama yine de denemek istiyor işte bi ihtimal :D

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam ben aldım fakat bir kaç güne ban yemişti destek için yazdım ama kimse ilgilenmedi maalesef.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yani dolandırılacağın bence çok belliydi sende biraz bunu bile bile yapmışsın, neyse üzülme bro tecrübe edinmişsin hayat böyle bişey yanlışlar yapılır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hesabı 10 kişiye verip geçiyorlar
Ucuz etin yahnisi olmaz diye boşuna dememişler.buda sana tecrübe olur işte

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
hesap satışı yasak zaten buna rağmen alıp dolandırıldıysan yapacak birşeyin yok. geçmiş olsun.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum böyle olacağı belli zaten, böyle sitlerden hesap satın alıcak biri bu riski göz önüne alarak satın alıyor.

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hesap satışı yasak zaten buna rağmen alıp dolandırıldıysan yapacak birşeyin yok. geçmiş olsun.
yok ben biliyordum dolandırılacagımı zaten belliydi sadece bu youtube videolarının altında işte bende aldım çok iyi işte vandal çıktı bıçak çıktı tarzında şeyler yazıyorlar ve küçük yaştaki çocuklar yada kardeşlerim inanıp alıyorlar benim alım gücüm yüksek deniyim dedim :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
öncelikle selam arkadaşlar ben YouTube'da bir video ile karşılaştım.
Videoda bir Valorant hesap sitesi ismi vpazar ulan dedim kimse bu paraya bu kadar skin vermez dedim.
Ki biliyordum vermiyecegini de hesaba bakıyorum içindeki skin 500 liralık skin 79 liraya random hesap diye koymuşlar neyse.
Bende küçük yaştaki kardeşlerim almasın diye bir göz atayım dedim.

Ekli dosyayı görüntüle 76182

Öncelikle size 24 saat içerisinde hesabınız mail adresinize gönderilecektir diyor hesap gelmez ise paranız iade olacaktır diyor.
Problem şu hesap geliyor fakat gelen hesap askıya alınmış ahhahahah işin komik tarafıda bu.

Ekli dosyayı görüntüle 76184

Neyse ardından ben kendilerine ticket açtım ve bana bir mail verdiler ve bu maile destek yollamamı istediler.

Ekli dosyayı görüntüle 76185

Ve ardından bana 7 iş günü içerisinde maile cevap vereceklerini söylediler ve tek mağdur olan bende değilim problem şu Facebook gibi büyük markalar bile 2 gün içerisinde bakıyor maillere hahahahha.

Hesapların altına sahte yorumlar atıp işte çok güzel hesap işte bıçak çıktı vandal çıktı gibi kendi kendilerine yorum atıyorlar ve yıldız veriyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 76186

Mağdur olan arkadaşlar ise bu sitenin Discord sunucusunda sohbet kanalına işte 7 gün oldu hesabım hala verilmedi tarzında şeyler yazıyorlar ve mute yiyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 76187

Ekli dosyayı görüntüle 76188

Ekli dosyayı görüntüle 76189

Yani kısaca güzel kardeşlerim böyle insanlara prim vermeye gerek yok oyun bedava 79 liraya hesap alıcagına yeni hesap aç içine para yükle ve skin al daha güvenilir en azından.

Almayın aldırmayın saygılarımla...
random hesaplar tamamen tuzak yakınlaşmanızı önermem madur olursunuz hesap ticareti yapacaksanız önerim tanıdığınız kişiler olması bana kalsa hiç yapmayın fakat dediğim gibi düşünüyorsanız tanıdık birinden alın

Sadece Ezpubgm İçin Geldim
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun alanlara bilgilendik

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorantçılara az bile :D:D:D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bazen veriyorlar hesap ama verdikleri ya banlı oluyor ya ülkesi değişik oluyor ya da hesabı kullanan 3 4 kişi oluyor böyle şeylere hiçbir zaman güvenmeyin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kendi hesabın olması her zaman daha iyidir

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Random hesaplardan almayın. gercekten para tuzağı. onun yerine alabilirseniz mailli alın. ama yinede riotun ana sayfasından hesap geri alınabilyor

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
arkadaşlar zaten valorant tır Lol dür internetten hesap alırken hile açmaya yada tollemek için almanız lazım çünkü tek size satmıyorlar o hesapları 10 kiş birden aynı hesabı alıyor ayrıyetten cs de öyle gerçi bi nebze daha az oluyor bu olay onda çünkü eger steamda 5 dolar üzeri bişey alırsan oyunda hesabı kendi üzerine geçirebiliyorsun ama valo ve lol hesapları hattağa minecraft hesaplarını internetten almayın

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dikkat etmek lazım bu tarz dolandırıcılara. sağol

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
küçük yaştaki kardeşlerimiz gerçek zannediyor eline emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...