Valorant'ta hile açsam arkadaşlarım için sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bundan önce sınıf arkadaşlarımla valorant oynadım birkaç kez. Beraber derecesiz pre girdik. Ben hile açsam arkadaşlarımla girmesem ama eskiden birkaç kere girdiğim için onlar da ban yer mi. Envanterleri çok pahalı olduğu için korkuyorum yazık olur o kadar paraya diye. Sizce ban yerler mi? Hile açtıktan sonra hiç girmicem pre.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlarının Ban Yeme gibi Bir Olasılığı yok Nede olsa Açacak Olan sensin Onlarla Oynadıgın maçta açmadıysan Sıkıntı olmaz

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Onların ban yemesini bırak sen o oyuna o bilgisayardan bir daha giremezsin (hwid spoofer kullanmadıkça). Onların ban yemesine gelirsek bu bir tür boost şekli ( ki derecesiz girmişsiniz ) riot anlarsa banlayabilir veya maçları silinip rankları boost yapılmadan önceki ranka düşürülebilir. 1 ay sonunda bir şey olmuyorsa endişelenmeye gerek yok.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hileyi sen inject ediyorsun arkaşlarının ban yemesi imkansız

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Steamın ban öncekini her zaman hesabadır. İp ban çok nadir atıyorlar. O yüzden kendi hesabını feda edebilirsin. Yayıncıların arkadaşları da açıyor hiç denk gelmedin mi yayınlarda.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşların yemez ama sen yan hesap ta aç ve HWID ban denen bişi var ona dikkat et spooferın varmı

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hileyi sen kullanıyorsan arkadaşların ban yemez dostum iyi oyunlar.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hile açtıktan sonra pre girmediğin sürece bişey olmaz yani oyunda video alırlarken pre olduğunuz ortaya çıkarsa ozmn onlarda yiyebilir pre girmediğin sürece sorun yok

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşların ban yemez. Senin cihazına HWID ban atarlarlar onuda basit programlar ile deistirip oyunu oynamaya devam edebilirsin.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
kullanan sensin dostum bu oyunlarda hep kuraldır kullanan yer kullanmayan değil kullandıysan sana atılır ban arkadaşlarına bişey olmaz olursada Dereceli girerseniz maçlar sıfırlanır ve rankları düşer

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi sen kullandığın için vanguard hileni tespit ettiği zaman sana hwid(PC ni banlancak) ban atıcaktır. Bu olay senin arkadaşlarının ban yemesine sebeb olmaz ama arkadaşlarını dereceli sistemde oynayıp boost olduğu anlaşılırsa arkadaşlarınında muhtemelen senle oynadığı maçlar silinecektir bilgin olsun.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Boost şeklinde algılanırsa senin hile açıp arkadaşlarını taşıdığın anlaşılırsa ban yiyebilirsin ama normalde tek suçlu sen oluyorsun hile açtığın için.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşların ban yemez ancak rankları seninle olan maçlardan aldıkları puanlar düşer. Sadece sen ban yersin ve o bilgisayardan bir daha valorant giremezsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
valla benim sana tavsiyem hiç kulanma çünkü hwid ban yeme olasılığın cok yüksek ve eğer ban yersen spoofer almak zorundasın oda suan çok zor ortamda çalışan bi spoofer göremedm valorant için ki spoofer almaya kalsan bile çok pahalıı dikkat et bence

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
onlar yemez sen yersin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kullanmamanı şiddetle öneririm valorantta hile açanın aklı yok ban yedim denemediğim spoofer kalmadı ücretli spooferler bile bir yere kadar her türlü engell yiyorsun boşa sistemini hwid ban yedirtme

Üye
5 HİZMET YILI
çok zor yersin ama kanka ilk yeni bir hesap da dene sonra kendi hesabında aç bence tavsiyem bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...