hayır imkanı yok açmıyorlar.Valorant'ta hile açtım ve hesap banı yedim. Bu hesap banı nasıl kaldırılabilir? Başka hesabıma girdiğimdeyse girebiliyorum. Çözümünü bilen var mı?
Ya 4 ay bekleyeceksin ya da spoofer kullanacaksınValorant'ta hile açtım ve hesap banı yedim. Bu hesap banı nasıl kaldırılabilir? Başka hesabıma girdiğimdeyse girebiliyorum. Çözümünü bilen var mı?
4 aydan sonra kesin olarakmı açılıyor bide hwid için değilmi spooferYa 4 ay bekleyeceksin ya da spoofer kullanacaksın
daha önce hiç hesap ban yemediDaha önce hesap Ban yemise bu hileyi aktif etmisen oynarsan sistem hemen Ban atar temix bir hesap kurup oynarsan daha iyi
Evet açılıyor ve evet hwid için spoofer4 aydan sonra kesin olarakmı açılıyor bide hwid için değilmi spoofer
kaldırma yok knk benimde 4 hesabım banlıValorant'ta hile açtım ve hesap banı yedim. Bu hesap banı nasıl kaldırılabilir? Başka hesabıma girdiğimdeyse girebiliyorum. Çözümünü bilen var mı?
bişey sorucam hile açmadığım halde gene ban yedim daha yeni çözümü varmıdırEvet açılıyor ve evet hwid için spoofer
geçmiş olsun hileyi eğer tam olarak yakaladılarsa açmaları imkansızValorant'ta hile açtım ve hesap banı yedim. Bu hesap banı nasıl kaldırılabilir? Başka hesabıma girdiğimdeyse girebiliyorum. Çözümünü bilen var mı?
hesap ban yediysen yediğin gün kadar bekle ıp ban yediysen pc ni değiştirmelisinValorant'ta hile açtım ve hesap banı yedim. Bu hesap banı nasıl kaldırılabilir? Başka hesabıma girdiğimdeyse girebiliyorum. Çözümünü bilen var mı?