Valorant'ta hile kullanmadığım halde banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Valorant'ta immortal elo oyuncuyum. Kesinlikle hile kullanmıyorum, smurf hesaba geçtim. Üçüncü parti yazılımından sınırsız ban yedim. Bu banı nasıl açabilirim veya bunu açabilmemin yolu var mı?
3. Parti yazılımlardan olabilir örneğin EA sports programı yahut origin gibi programlardan sıkıntı olabiliyor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Daha önceden ban yediysen o ben delay bana dönüşmüş olabilir ve ban atması normal

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam banı açsalar bile pc de farklı oyunun hilesi varsa yine atılır önce onu temizle sonra dene

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Valorant'ta immortal elo oyuncuyum. Kesinlikle hile kullanmıyorum, smurf hesaba geçtim. Üçüncü parti yazılımından sınırsız ban yedim. Bu banı nasıl açabilirim veya bunu açabilmemin yolu var mı?
Sadece valorant için değil başka oyunda da hile kullandıysan kalıntılardan ban atmıştır ticket at

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle bilgisayarın herhangi bir hileyi farketmiştir veya vanguard arkada açıkken hile açmıssındır ondan yemişsindir ya da memory IUyi gormusde olabilir,
Bu banı acmak için bios update + raid0 + mac degıstırme delaya dustugunde sana yardım edebiliyor ve amıdewin + format yapman lazım

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eğer valorantta hile kullanmadiysan ama valoranta girmeden önce başka bir oyunda hile kullandiysan ve bilgisayarini yeniden başlatmadan valoranta girdiysen başka bir oyunda açtığın hile vanguardi tetiklemis olabilir. kernel hilelerde hileyi injectledikten sonra kernelde kalanlar bu tarz sorunlar çıkarabiliyor. aynısı pubgde başıma gelmişti. ama başka bir oyunda da hile kullanmadiysan en iyisi riota ticket atmak ve durumu anlatmak. ben bir keresinde 3. parti yazilimdan sınırsız banlanan hesabimin banini bu şekilde kaldırmıştım.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
riot destek pazarına yaz derim benim hesap öyle açılmıştı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Piyasada düzgün spoofer yokki en son ben axe spoofer diye bişey kullanmıştım

Üye
3 HİZMET YILI
bilgisayarında bulunan herhangi bir 3.parti yazılımdan yemiş olabilirsin

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Banı sadece spoofer ile açabilirsin. Çoğu oyuncu bu şekilde haksız yere ban yiyor. Yayıncılar bile yayın esnasında ban yiyorlar bir sorun yokken Riot Vanguard çalışması biraz değişik, Bende çözemedim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
riot a tıcket olarak ulaşabilirsin eğer şanslı ve haklıysan kalkar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
spoofer diye araştır açarsın kanka

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
spoofer ile açabilirsin banlanma nedenin başka bir oyun için hile yüklemişsindir pc ye riot vanguard onu algılamıştır 3. parti yazlım olarak ondan ban yemişsindir bende yaşadım aynı olayı biraz zor anca spoofer ile açabilirsin

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
başka bir oyun hilesi yüzünden ban atılmış olabilir 3-4 aya açılır ama istersen riot destek ekibine yaza bilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valorantın bir açığı olabilir belki de hesabı kaptırmışsındır

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
baska oyunlarda hile actiysan ve vanguard kapatmadiysan normaldir ban yemen

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
i think your teamtes are hackers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...