Knk Bunun hem uzun hem de kısa yolu var. uzun yolu ban yediğin hesap için çalıntı hacklendi diye ticket atıyosun. belirli onaylamalardan sonra hesabın banı açık olarak sana geliyor. Ancak durum hwid ban için öyle işlemiyor. 4 Ay kadar sonra açtığın hesabı kullanabilirsin
Kankam valorant asla haksız ban atmıyor sen bişey yüklemeye çalışmıssındır yada başka oyunlarda kullandığın hile vardir sistem onu hile olarak algilamiştir ondan ban yemiş olabilirsin
This same problem happened to my brother, he played legit but ended up getting banned hwid without using anything and nothing was done about it by riot
hocam konunuzda nasıl ban yediğinize dair bilgi göremedim öncelikle hesap banı mı cihaz banımı olduğunu riotta ticked atarak sorun eğer sadece hesap banıysa malesef hesap banı açılamıyor donanım banı ise https://memoryhackers.org/konular/hwid-ban-ve-delay-ban-kaldirma-tam-takir-anlatiyorum.257537/bu linki kullanrak açabilir paralı spoofer ile rahatça donanım banı kaldırıp oyuna girebilirsiinz
iyi forumlar
Valorant'ta immortal elo oyuncuyum. Kesinlikle hile kullanmıyorum, smurf hesaba geçtim. Üçüncü parti yazılımından sınırsız ban yedim. Bu banı nasıl açabilirim veya bunu açabilmemin yolu var mı?