Valorant'ta geçenlerde hile açtım, ban yedim. Ticket attım, dedim nasıl olabilir diye. Adamlar dedi ki o hesap için yapabileceğimiz bir şey yok, yeni hesap açıp devam edebilirsin diye. Şok oldum, HWID atmamışlardı. Neden acaba? Sadece aim kullandım.
Valorant'ta geçenlerde hile açtım, ban yedim. Ticket attım, dedim nasıl olabilir diye. Adamlar dedi ki o hesap için yapabileceğimiz bir şey yok, yeni hesap açıp devam edebilirsin diye. Şok oldum, HWID atmamışlardı. Neden acaba? Sadece aim kullandım.
Şu sıralar çok yaşanan bi durum oldu ama yakında bunun cozumu cikar dostum dikkatli olmanı tavsiye ederim. Ben hile acmistim arkadasim benim hesaba girince o donanim bani yemisti
şansın yaver gitmiş ben hile açmak için bazı hilelerde windows sürümünü düşermen lazım 1704 falan öyle birşey tam hatırlamıyorum hileyı açtım oynadım ban yedim ok sonra tekrar yeniden hesap açtım gene hile açtım ban yedim ok ama merak ettim nasıl devam ede biliyorum sonra öğrendimki aslında o windows sürümüne birşey yapmamışlar yani w 7 desteği mi kaldırdılar ne o sürümde birşey yokmuş meğersem bende sıkıldım arkadaşlarımın olduğu main hesaba geçtim geçmeden önce w sürümünü yükselttim ama bilmediğim birşey vardı o ben aslında poligon banımı ne öyle birşey ona takılmışım yani o eski sürümde hile açmasamda gene ban yermişim oyun içinde bu yüzden ana hesabımda ban yedi ama 2 veya 3 maç ata biliyorum spoofer sayesinde tabi şimdi spoofer güncellemediler bende kaldım ortada beklemek zorundayım free spoofer olunca tabi şans birazda oradan geliyor neyse ii günler sen devam et ama genede dikkat et.