Valorant'ta HWID ban olayı kaldırıldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Valorant'ta geçenlerde hile açtım, ban yedim. Ticket attım, dedim nasıl olabilir diye. Adamlar dedi ki o hesap için yapabileceğimiz bir şey yok, yeni hesap açıp devam edebilirsin diye. Şok oldum, HWID atmamışlardı. Neden acaba? Sadece aim kullandım.
Kanka şanslıymışsın bence üstüne pek gitme sal

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hwid kalkmadı hocam hala hwid atıyorlar sizin sansınıza hesap banı atmıslardır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dikkat et ben yedim ban ne kadar farklı hesap açsamda hile kullandıktan sonra hep ban attılar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valorant'ta geçenlerde hile açtım, ban yedim. Ticket attım, dedim nasıl olabilir diye. Adamlar dedi ki o hesap için yapabileceğimiz bir şey yok, yeni hesap açıp devam edebilirsin diye. Şok oldum, HWID atmamışlardı. Neden acaba? Sadece aim kullandım.
Hayır hixbir türlü açılmaz ve halen var

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
knk ilk hilende normal ban ikinci hile de hwid diye duyum aldım tam bilmiyorum böyle duydum emin değilim.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Geçen günlerde radar hilesini kullanırken banada aynısı oldu şaşırmıştım. Riot seviyor böyle güzellikler yapmayı

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yeni hesap açıp oynamaya devam et fakat hile kullanımına dikkat et

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Şu sıralar çok yaşanan bi durum oldu ama yakında bunun cozumu cikar dostum dikkatli olmanı tavsiye ederim. Ben hile acmistim arkadasim benim hesaba girince o donanim bani yemisti :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şansın yaver gitmiş ben hile açmak için bazı hilelerde windows sürümünü düşermen lazım 1704 falan öyle birşey tam hatırlamıyorum hileyı açtım oynadım ban yedim ok sonra tekrar yeniden hesap açtım gene hile açtım ban yedim ok ama merak ettim nasıl devam ede biliyorum sonra öğrendimki aslında o windows sürümüne birşey yapmamışlar yani w 7 desteği mi kaldırdılar ne o sürümde birşey yokmuş meğersem bende sıkıldım arkadaşlarımın olduğu main hesaba geçtim geçmeden önce w sürümünü yükselttim ama bilmediğim birşey vardı o ben aslında poligon banımı ne öyle birşey ona takılmışım yani o eski sürümde hile açmasamda gene ban yermişim oyun içinde bu yüzden ana hesabımda ban yedi ama 2 veya 3 maç ata biliyorum spoofer sayesinde tabi şimdi spoofer güncellemediler bende kaldım ortada :D beklemek zorundayım free spoofer olunca tabi şans birazda oradan geliyor neyse ii günler sen devam et ama genede dikkat et.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yok kanka ama hwid değişitmek için anakartın mac adresi sıfırlıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...