Valorant'ta nasıl hile kodlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hile yapmak istiyorsan ilk önce oyunun açığını bulman gerek ve bunları yapmadan önce hangi oyunda hile yapcaksan o oyunun ban bypass yapman lazım ondan sonra cheat engine programı ile para hilesi falan yapılıyor lakin bu online oyunlarda mümkün değil elbet mümkün ama cheat engine gibi programlarla değil baya zor o iş neyse en kolay mantıgı söyliyim renk körü modunda sarı renk falan oluyoya o rengin kodunu bulman gerek ss alıp damla aracıyla yapabilirsin örnek : (#F001FF) ondan sonra bi kod yazacaksın "ekranda (Renk Kodu) renk gördüğün zaman imleçi oraya çevir" gibi bunun daha gelişmişleride var tabikide ama en kolayı bu hem bypass a falan gerek yok makro gibi bişey aslında böyle basit şeyler için kullanılan diller ; lua, javascript vb. Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga bu iş wolftü kadar kolay değil şuanda bu sitedeki hileler bile ban yiyiyor eğer iyi bir hile yaparsa vanguarda yakalamadan sokarsan legit oyniycan ve iyi hile yapman şuanki anlattiğin hal ile zor yani wöltüyü bile kopyala yapiştir yapiyosun gerçekten iyi bir kod kaynağii bulsanda devami gelmez

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka onun için ciddi kodlama eğitimi almalısın ve vanguard ı geçmen lazı sıkıntılı iş

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben bi ara öğrenmek istedim de çok zor geldi videoları kodlamaları görünce farklı bi yardım aldım adam anlatırken yoruldu :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba, ben eskiden hile kodlayan biriydim ama öyle kodlama değil kopyala ve yapıştır ama yine de button label veyahut box kodları halen aklımda. Ben eskiden Wolftü de hile kodlamaya çalışıyordum ve başarılı bir şekilde de kodlayabiliyordum. Sonra oyunu bıraktım, şimdi Valorant denen bir oyuna bulaştım. Ben de merak ettim, hile kodlayan arkadaşlara söylemek istiyorum. Rica ediyorum, bu hile kodlarına nereden ulaşabilirim ve en önemlisi benim için önemli nasıl yani? Nasıl kendim yazabilirim?

Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?

Yardımcı olan dostlarıma teşekkürler.
valoda hile kullanmayın ya anında banlıyo vanguard sistemi gileyip algılayıp

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kanka küçük adımlarla başla. Mesela Python gibi dilleri çözmeye başla önce sonra, c++ win# gibi dillere geçersin. Önce temelden başla. Olayın ne olduğunu öğren, komutların ne olduğunu vs. Örnek veriyorum, Trigger Bot diyelim, nedir nasıl çalışır, bu sana kaynak olsun. Onun üzerine ne ekleyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum valorant a hile kodlamak zor küçük oyunlardan başla bence direk zordan başlarsan ogrenemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba, ben eskiden hile kodlayan biriydim ama öyle kodlama değil kopyala ve yapıştır ama yine de button label veyahut box kodları halen aklımda. Ben eskiden Wolftü de hile kodlamaya çalışıyordum ve başarılı bir şekilde de kodlayabiliyordum. Sonra oyunu bıraktım, şimdi Valorant denen bir oyuna bulaştım. Ben de merak ettim, hile kodlayan arkadaşlara söylemek istiyorum. Rica ediyorum, bu hile kodlarına nereden ulaşabilirim ve en önemlisi benim için önemli nasıl yani? Nasıl kendim yazabilirim?

Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?

Yardımcı olan dostlarıma teşekkürler.
bu ımkansız tek basına zaten yapamazsın saglam yazılımcı daha once oyun kodlamıs veya hıle kodlamasında tecrubesı olan bır ekıp toplamalısın

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka bu kolay bir şey değil öyle herkresin yapabileceği, cok önemli bir code tekniklerini bilmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam bildiğim kadarıyla zor ama bunu meslek olarak kod layan lar video atıp nasıl acıklarından yaralanacagını gosterıyo onlardan bakıp yaralana bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

0​

Bağlantı HatasıVALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

1​

4​

Görünecek ismin geçersiz.Riot Hesap Adı'nla ilgili bir sorun var. Hesap adını
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
değiştirebilirsin.

5​

Hesap başka yerde oturum açmış durumda.Tüm cihazlardaki oturumunu kapatmalısın.

7​

Oturum hizmetine bağlanılamıyor.Hesabın askıya alınmış olabilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen e-postanı kontrol et. Sorun, platform kaynaklı olabilir. Ayrıntılı bilgi için
'unu ve Destek Sitesi duyurularını kontrol etmeyi unutma.

8 - 21​

Riot İstemcisi'ne ilişkin sorunlar.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

29​

Bu, ağ bağlantısına ilişkin bir sorun.Güvenlik duvarının VALORANT'a izin verdiğinden lütfen emin ol. Daha detaylı talimatlar için
bakabilirsin.

31​

Oyuncu adı bilgisine ulaşılamıyor.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

33​

Riot İstemcisi işlemi kapatıldı.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

38​

39​

Sunucu Kullanım DışıSunucu planlı veya acil bakımlar nedeniyle devre dışı olabilir. Lütfen daha sonra tekrar oturum açmayı dene.

43​

Bir sistem süre aşımına uğradı.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

44​

Vanguard devreye girmedi.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse
ve VALORANT'ı yeniden başlat.

45​

Vanguard'ı yeniden başlatman gerekiyor.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse
ve VALORANT'ı yeniden başlat.

46​

Platform kullanılamıyor.Bu duraklatma, mühendislerimizin çalışabilmesi için planlı olarak yapıldı. Lütfen daha sonra tekrar oturum açmayı dene.

49​

Sohbet başlatılamadı.Sohbetle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

50​

Sesli sohbet başlatılamadı.Sohbetle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

51​

Grup oluşturulurken bir hata oluştu.Grup Sistemi'yle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

52​

Oyuncuların beceri bilgilerine ulaşırken bir hata oluştu.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

53​

Riot İstemcisi sohbetine ilişkin sorunlar.Sohbetle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

54​

İçerik hizmeti hatası.VALORANT, içeriğini yükleyemedi. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

55​

Uygulama Onarım Yöneticisi Başlatma Hatası (ApplicationRepairManagerInitFailure)Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

56​

Yasal Veri Başlatma Hatası (LegalInfoInitFailure)Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

57​

Oyuncu İletişimini Başlatma Hatası (PlayerAffinityInitFailure)Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

58​

RSO Doğrulama Hatası (RSOValidationFailure)Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

59​

Oturum Açma Sırası Hakkı Yakalama Hatası (LoginQueueFetchTokenFailure)Oturum açmayla ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat ve Destek Sayfası'ndaki yardım makalelerine göz at.

60​

Yama Başlatma Hatası (PatchInitFailure)Oyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

61​

VALORANT'tan uzaklaştırıldın.Bu hatayı görüyorsan lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

62​

Ping Ölçülecek Oyun Modülü Yok Hatası (NoGamepodsToPingFailure)Bağlantınla ilgili ters giden bir şeyler var galiba. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

63​

Yönetici Silindi (ManagerDeleted)Oyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

64​

Oturum Erişimi Hatası (SessionFetchFailure)Oyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

65​

PatchAvailabilityInitFailureOyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

66​

ContentIndexInitFailureOyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

67​

ChatFriendMetadataInitFailureVALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

68​

CapEntitlementsFetchErrorVALORANT sahip olduğun içeriklere ulaşamıyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

69​

CapWalletsFetchErrorVALORANT sahip olduğun içeriklere ulaşamıyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

70​

StoreOffersFetchErrorVALORANT sahip olduğun içeriklere ulaşamıyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası'ndaki makalelere göz at. İstemcinde herhangi bir sorun yoksa bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.

-81​

Service Start FailedPC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse
ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

128​

VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır.PC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse
ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

138​

VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır.VALORANT/Riot Vanguard'ı sanal bir makinede çalıştırıyorsun gibi görünüyor. Buna izin verilmediği için iki yazılımı da sanal yerine normal bir Windows işletim sistemine yüklemelisin.

152​

Donanım UzaklaştırmasıBu genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına gelir. Başka soruların varsa lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

VAN HATA KODLARI​

KOD NOANLAMIÇÖZÜMÜ

VAN -1​

Kaldırma HatasıRiot Vanguard'ı tekrar yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

VAN 0​

VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır.VALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

VAN 1​

VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır.VALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.

VAN 6​

VAN -81​

VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır.PC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse

VAN -102​

VAN -104​

Bağlantı HatasıPC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse

VAN 128​

VAN 138​

VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır.VALORANT/Riot Vanguard'ı sanal bir makinede çalıştırıyorsun gibi görünüyor. Buna izin verilmediği için iki yazılımı da sanal yerine normal bir Windows işletim sistemine yüklemelisin.

VAN 152​

Donanım UzaklaştırmasıBu genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına gelir. Başka soruların varsa lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

VAN9001​

Güvenli Önyükleme ya da TPM 2.0 (Güvenilir Platform Modülü) etkin değil.Windows 11 sisteminin Güvenli Önyükleme ve TPM 2.0'ı destekleyip desteklemediğini ve bu sorunları nasıl giderebileceğini öğrenmek için lütfen
göz at.

VAN9002​

Vanguard'ın bu sürümü, exploit protection ayarları altındaki Denetim Akış Koruması (CFG) seçeneğinin etkinleştirilmiş olmasını gerektirir.Exploit protection ayarlarının nasıl değiştirileceğini öğrenmek için lütfen
göz at. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

VAN9003​

Güvenli Önyükleme etkin değil.Windows 11 sisteminin Güvenli Önyükleme'yi destekleyip desteklemediğini ve bu sorunları nasıl giderebileceğini öğrenmek için lütfen
göz at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...