Süper Üye
Sizde de valorant da arada bir ping 300-800 olup tekrar 15-40 arasına düşüyo mu ? bende her maç en az 5 kere oluyor böyle bişey tam adam çıkıyo karşıma 800 falan oluyor ışınlanıyorum oyunda
sadece valorant da öyleİnternet sağlayıcınızla görüşmenizi tavsiye ederim
istanbul seçili zaten hep tr serverinde oynuyorumValoranta girdiğiniz zaman sunucunuz görünüyor İstanbul sunucusunda olduğunuzdan emin olun onun haricinde ben böyle bir sorun yaşamıyorum genel değildir.
D smart değil millenicomD smart sa aynı sorun bende de var
mileni komu boşver çop müsteri hismetleriyle çok ugrastim hipernet yada türknet dene ben ona geçiyorum inşalah onumuzdeki ayD smart değil millenicom
arıza kaydı açtığımızda güzel ilgileniyorlar sorun yok millenicom damileni komu boşver çop müsteri hismetleriyle çok ugrastim hipernet yada türknet dene ben ona geçiyorum inşalah onumuzdeki ay
sen bilirsin hocam 100 mb ile 75 fln cıkıyor internetleri altyapı ve gayet iyi 100 tl yada 70 kusurarıza kaydı açtığımızda güzel ilgileniyorlar sorun yok millenicom da
Knk, cela peut être un problème de port lié à votre internet dans la région.
bir tek valorant da oluyor ama cs go falan da oynuyorum hiçbir sorun olmuyorHerhangi böyle bir sorunla karşılaşmadım ama muhtemelen internetiniz ile alakalıdır veya driverleriniz güncel olup olmadığını kontrol sağlamakta fayda var diye düşünüyorum hocam