Politikalarına göre neden ban yediğini söyleyemiyorlarmış. Saçmalıyolar işte.Bende haksız yere ban yedikten sonra ticket açmıştım adam hiç bilgi vs vermeden normal üzgünüm deyip geçti derdini anlatmak zor sanırım
Aynen öyle hileye başlayacam aga , doğru şekilde oynayınca olmuyor madem. Artık böyle.Kankam geçmiş olsun, riot ban sebebini söylemiyor herhalde üstünü kapatıp saçma olmuş 1. si anladımda 2.si hem 4.5k para yatmış saçma saçma işler ritonun dediğin gibi bazı oyunlar normal oynanamaz hile ile devam
Ayn hileye başla zaten süper üyesin legitte oynarsan ban zor yersin zaten.Politikalarına göre neden ban yediğini söyleyemiyorlarmış. Saçmalıyolar işte.
Aynen öyle hileye başlayacam aga , doğru şekilde oynayınca olmuyor madem. Artık böyle.
Yok buradakini düşünmüyorum gidip hwid korumalı private bir şey alcam paraya kıyacam.Ayn hileye başla zaten süper üyesin legitte oynarsan ban zor yersin zaten.
Ejder vandal ejder bıçak ve daha çeşit çeşit skin vardı çok zoruma gitti ya.bende ejder vandal vardı amk
Hile ya da spoofer söz konusu değil herhangi bir şey yoktu pcde. 2 tane pc var 1i oyun yazılımıyla uğraştığım yazılımla ilgile her şeyi onda yaptığım bir oyuncu laptobum var. Bir de oyun oynadığım kendi topladığım pc var. PC'de yazılımla ilgili hiç bir şey yok sadece oyun var steam, epic, origin ve uplay var. O pc oyun oynamak için zaten. laptopta steam vs hiç bir şey yok oyun oynamıyorum. Üni için kullanıyorum.HWID yedikten sonra spoofer kullanmadiysaniz ayni PC uzerinden baska bir hesaba hilesizde girseniz ban yersiniz cunku MAC adresiniz ve HWID'leriniz Riot Games tarafından Blacklistte eklenir.
Knk hikaye gerçek , 1. ban yediğimde pc başkaydı onda hile yapıyodum başka oyunlarda onu hadi eyvallah diyelim 2. si ban yemem saçmalıkSana muhalefet oluyorum, kusura bakmaama dostum hikayenin inandırıcılığı beni tatmin etmedi. Gerçekliğinden şüpheliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?