Valorant'ta tekrardan haksız yere perma banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hwid, MAC adresiniz ve HWID'leriniz Riot Games tarafından Blacklistte eklenir.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Knk hikaye gerçek , 1. ban yediğimde pc başkaydı onda hile yapıyodum başka oyunlarda onu hadi eyvallah diyelim 2. si ban yemem saçmalık
Dediğim gibi gerçekliğinden şüpheliyim. Çok istisnavi durumlar kesin konuşmamak lazım. Ama şüpheliyim.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hangi mod sarıyla vurguladıysa eline sağlık. Bilgisayarımda bir sürü hata ayıklama programları var ona rağmen ban yemedim, istisnai durumlarda haksız yere ban yiyenler tespit edilip banları açılıyo merak etme
Hadi ilkinde vanguard diğer oyunlarda kullandığımı programlar için ban attı bu 2. olay hiçbir şey olmamasına rağmen ban yedim ilki o kadar koymadı ama bu 2. haksızlıktı. 2. uzun uzun olayı anlatan bir metin gönderdim ama ticket silinmiş yok aga bu ne alaka? Şimdi de ticket atılmıyor.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hadi ilkinde vanguard diğer oyunlarda kullandığımı programlar için ban attı bu 2. olay hiçbir şey olmamasına rağmen ban yedim ilki o kadar koymadı ama bu 2. haksızlıktı. 2. uzun uzun olayı anlatan bir metin gönderdim ama ticket silinmiş yok aga bu ne alaka? Şimdi de ticket atılmıyor.
Ben riot çalışanı değilim kardeşim çalıştırmışın bişeyler demekki. Tickete cevap vermemelerin sebebi spam falan atmışındır bloke olmuştur

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben riot çalışanı değilim kardeşim çalıştırmışın bişeyler demekki. Tickete cevap vermemelerin sebebi spam falan atmışındır bloke olmuştur
Riot'un ticket sistemi nasıl çalışıyor biliyorum sadece 1 ticket attım ve bekledim. Spam söz konusu değil , sadece ticketim silindi mi ne oldu bilmiyorum ama gönderdiğim ticket eski ticketler arasında yoktu. Az önce yine kontrol ettim ticket görünüyor. Herhalde bir hata oldu o sebepten görünmedi. Ticket çözülmüş ve cevap olarak geçen sefer ile aynı şeyi yazdılar cihaz banı olduğunu görüyorum vs. vs. cihaz banın ne olduğunu açıklamışlar o kadar. Saçmalık bu hile yapmadan ban yedim sinirlendiğim şey bu.

My Love K
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka banada aynısı oldu 2k hesap gg oldu :/

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Riot affetmiyo bende hiçbirşey yüklü değilken ban yedim sonra sinirden hile kullanmaya başladım

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
3 ay beklemişsin hwid kalkmış yanlış anlamadıysam. riot son zamanlarda gözünü karartmış. hwid süresi kalkanlara tekrar oto ban atmış mıdır bilemem. Bence bilgisayarında zararlı bir virüs vardır onu algılamıştır. yoksa durduk yere çok zor. Eskiden hwidlisin diye kara listede sayılırsın sonuçta

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evet, merhaba. Uzun bir aranın ardından konu açıyorum. Size hikayemi anlatayım istedim, umarım beğenirsiniz.

Bundan yaklaşık bir, bir buçuk sene önce falan Valorant'tan haksız yere ban yedim başlıklı bir konu açmıştım. Bu onun devamı niteliğinde. İlk Valorant hesabım çok kasılmış bir hesap değildi. Sadece 800 TL yatırmıştım. Zamanına göre kötü bir para değil, o zamanda o parayla 3 günlük otel parasıydı veya dışarıdan 16 öğün yemek yenilebilirdi. İlk banımı yedikten sonra dikkatinizi çekiyorum hile yapmama rağmen 3. parti yazılımdan ban yedim.

Yaklaşık 3 ay HWID ban verdi ve oyuna giremedim bu süre zarfında. Hesabımı kurtarmak için defalarca ticket attım, bana doğru düzgün cevap vermeden ticket hakkımı da elimden aldılar. Valorant TR Discord sunucularında insanlarla konuştum. Hiç kimse yardım edemedi, üstüne azar yedim "kesin hile yapmışsındır boş yere ban atmazlar" diye. O olaylardan önce bazı oyunlarda hile yaptığımı hatırlıyorum Apex Legends falan. Valorant banından sonra diğer oyunlarda hile yapmayı kestim.

3 ayın sonunda banım açıldı, 4 ay oyuna girmedim. Sonra arkadaşımın isteğiyle tekrar yükledim oyunu, oyuna tekrar girdiğimde hesap koleksiyonu kömür gibi kapkaraydı. 1 ay oynadım, sorun yok gibiydi hilelerden tamamen elimi çekmiş artık oyunları normal oynamaya başlamıştım. 1 ayın sonunda 500 TL gibi bir parayla VP aldım. İlk aldığım skin Ejder Ateşi Hançerdi. Sonra Vanal falan aldım işte güzel skinler vardı. Totalde bu hesaba 4.5 TL yatırdım, oyunda bütün silahlarda skinim vardı. Koleksiyon rengarenkti Ejder Vandal'dan tut Yitik Yağmacı Phantomlara kadar çeşit çeşit skin vardı. 4 Battle Pass fullenmişti.

Anlayacağınız güzel bir hesaptı, daha 1 ay önce arkadaşım 4K'ya hesabımı istedi, ben vermedim. Verse miydim acaba? :D Bundan tam 2 gün önce canım sıkıldı, bir Valorant gireyim dedim. Oyunu açtım, 3. parti yazılımdan kalıcı uzaklaştırma yazıyordu ekranda. Önce bir afalladım, dedim acaba alışkanlık eski hesaba mı girdim dedim. Nickler birbirine yakın, tekrar giriş yaptım. Gene ban yazısı çıktı. Üzerime bir kaynar su dökülmüş gibi oldum. Discord'da arkadaşımla konuşuyorduk, ben bir sövmeye başlamışım. Mideniz kaldırmaz.

Ama nasıl delirdim, arkadaşım olayı duydu. O da sövmeye başladı çünkü Valorant'ı genellikle onunla oynarım. 1 saat sonra falan bir ticket attım, ertesi gün ticketi kontrol edeyim dedim. Attığım ticket silinmiş ve tekrar ticket atmak için yazıyorum, ticket gönderilmiyor. Ben gene başladım saydırmaya. Neyse Memory ailesi anlayacağınız boşu boşuna ban yedik, nedenini bilmiyorum. Nedenini sorunca da ticket siliniyor. Şimdiye kadar hile yapmadım, ban yedim. Bundan sonra hile yapacağım çünkü bu Valorant oyunu temiz bir oyuncuyu yani beni hak etmedi. Toxic olmayayım diye hep İngiliz serverlerinde oynuyordum 100 ping oranıyla falan sırf toxic oyuncular olmasın diye ama bu oyun beni hak etmedi arkadaşlar. Hikaye buraya kadar, burada tekrar aktif olmayı düşünüyorum. Sizleri seviyorum, keyfiniz sıhhatiniz daima yerinde olsun. İyi günler dilerim.
arkada başka bir oyunun hilesi falan da açıksa ondan ban yiyor olabilir ve hwidse eğer bedava spooferlar falan vardır işe yarar olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam valorant bu konularda aşırı hassas

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kk ama büyük ihtimal PCde olan bı uygulamadan kaynakli

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis ban sebebini söylememsi çok saçma bencede bende elektirikler gitti diye 1hafta ban yedim ticket açtım söyledim açmadılar inanmadılar yani zor ban açtırmak.

AXTHXTIC
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hakketen yani riotun yaptığı sistem çok saçma vanguardı koymuş köşiede başka oyunun da hilesi olsa banı çakıyor 3-4 ay bekle sonra oyuna girmeye calıs hesap banlı açtırmak istiyorsun ticket atıyorsun bakmyorlar felan filan uğraşılmaz kanki

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ticket aç dostum başka bir yolu yok (spooferdan baska)

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
riota bir kaç kez ticket at düzelmesi olası ama bence hiç uğrasma

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
lolde falan hile açtıysan vanguarddan kaçmıyor bi arkadaşım lolde hile açmıştı valorant hesabı ban yemişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...