bende aynı şeyi yaşadım ticket gönderdim özür dilediler vabanımı açtılar.Evet, merhaba. Uzun bir aranın ardından konu açıyorum. Size hikayemi anlatayım istedim, umarım beğenirsiniz.
Bundan yaklaşık bir, bir buçuk sene önce falan Valorant'tan haksız yere ban yedim başlıklı bir konu açmıştım. Bu onun devamı niteliğinde. İlk Valorant hesabım çok kasılmış bir hesap değildi. Sadece 800 TL yatırmıştım. Zamanına göre kötü bir para değil, o zamanda o parayla 3 günlük otel parasıydı veya dışarıdan 16 öğün yemek yenilebilirdi. İlk banımı yedikten sonra dikkatinizi çekiyorum hile yapmama rağmen 3. parti yazılımdan ban yedim.
Yaklaşık 3 ay HWID ban verdi ve oyuna giremedim bu süre zarfında. Hesabımı kurtarmak için defalarca ticket attım, bana doğru düzgün cevap vermeden ticket hakkımı da elimden aldılar. Valorant TR Discord sunucularında insanlarla konuştum. Hiç kimse yardım edemedi, üstüne azar yedim "kesin hile yapmışsındır boş yere ban atmazlar" diye. O olaylardan önce bazı oyunlarda hile yaptığımı hatırlıyorum Apex Legends falan. Valorant banından sonra diğer oyunlarda hile yapmayı kestim.
3 ayın sonunda banım açıldı, 4 ay oyuna girmedim. Sonra arkadaşımın isteğiyle tekrar yükledim oyunu, oyuna tekrar girdiğimde hesap koleksiyonu kömür gibi kapkaraydı. 1 ay oynadım, sorun yok gibiydi hilelerden tamamen elimi çekmiş artık oyunları normal oynamaya başlamıştım. 1 ayın sonunda 500 TL gibi bir parayla VP aldım. İlk aldığım skin Ejder Ateşi Hançerdi. Sonra Vanal falan aldım işte güzel skinler vardı. Totalde bu hesaba 4.5 TL yatırdım, oyunda bütün silahlarda skinim vardı. Koleksiyon rengarenkti Ejder Vandal'dan tut Yitik Yağmacı Phantomlara kadar çeşit çeşit skin vardı. 4 Battle Pass fullenmişti.
Anlayacağınız güzel bir hesaptı, daha 1 ay önce arkadaşım 4K'ya hesabımı istedi, ben vermedim. Verse miydim acaba?Bundan tam 2 gün önce canım sıkıldı, bir Valorant gireyim dedim. Oyunu açtım, 3. parti yazılımdan kalıcı uzaklaştırma yazıyordu ekranda. Önce bir afalladım, dedim acaba alışkanlık eski hesaba mı girdim dedim. Nickler birbirine yakın, tekrar giriş yaptım. Gene ban yazısı çıktı. Üzerime bir kaynar su dökülmüş gibi oldum. Discord'da arkadaşımla konuşuyorduk, ben bir sövmeye başlamışım. Mideniz kaldırmaz.
Ama nasıl delirdim, arkadaşım olayı duydu. O da sövmeye başladı çünkü Valorant'ı genellikle onunla oynarım. 1 saat sonra falan bir ticket attım, ertesi gün ticketi kontrol edeyim dedim. Attığım ticket silinmiş ve tekrar ticket atmak için yazıyorum, ticket gönderilmiyor. Ben gene başladım saydırmaya. Neyse Memory ailesi anlayacağınız boşu boşuna ban yedik, nedenini bilmiyorum. Nedenini sorunca da ticket siliniyor. Şimdiye kadar hile yapmadım, ban yedim. Bundan sonra hile yapacağım çünkü bu Valorant oyunu temiz bir oyuncuyu yani beni hak etmedi. Toxic olmayayım diye hep İngiliz serverlerinde oynuyordum 100 ping oranıyla falan sırf toxic oyuncular olmasın diye ama bu oyun beni hak etmedi arkadaşlar. Hikaye buraya kadar, burada tekrar aktif olmayı düşünüyorum. Sizleri seviyorum, keyfiniz sıhhatiniz daima yerinde olsun. İyi günler dilerim.