Onaylı Üye
mouseye basılı tutuyon öyle yönveriyon yada skye kuşu hangi skill di bilmiyom ama diğelim c c ye basılı tutuyosun öyle gidiyo mouslede kontrol ediyon valla tam bilmiyorumSkye kuşunu felan nasl atıyonuz mouse ile yön alıyor dimi
o zaman sage oyna basit karakterTakıma yararlı olmayı tercih ediyorum yaşantım gereği pcye fazla bakamıyorum oyüzden aim oturup çalışıcak vaktim yok zaten arkadaşlarımla haftada 1 kere girdiğim bi oyun oyüzden aim geliştirmek yerine takıma yararlı olmak benim için daha iyi
Takımınıza ajan skilleriyle hiçbir katkı sağlayamayacağınızında farkındasınızdır. Sonuçta hero skillerinin size oyunu altın tepside sunmasını bekleyemeyeceğimizde bir gerçek.Takıma yararlı olmayı tercih ediyorum yaşantım gereği pcye fazla bakamıyorum oyüzden aim oturup çalışıcak vaktim yok zaten arkadaşlarımla haftada 1 kere girdiğim bi oyun oyüzden aim geliştirmek yerine takıma yararlı olmak benim için daha iyi
aga en iyisi phonixMerhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
ama sage ile takıma destek verip arkada oynamsı lazım buda yeni başlayan biri için zoro zaman sage oyna basit karakter
Genede sova oku atıp hangi sidelar bilmek yada bir kaç line up bilip side tutmakta adam vurmak kadar iyidirTakımınıza ajan skilleriyle hiçbir katkı sağlayamayacağınızında farkındasınızdır. Sonuçta hero skillerinin size oyunu altın tepside sunmasını bekleyemeyeceğimizde bir gerçek.
en azından can verip takım arkadaşarını kaldırabilir arkalarında bekler canları azalırsa can veriraga en iyisi phonix
Post automatically merged:
ama sage ile takıma destek verip arkada oynamsı lazım buda yeni başlayan biri için zor
Yoru hala iyi mi yoksa nerf felan yedi miEğer bilgin var ise yoru önerebilirim cok güzel playzler yapabilirsin
Ben hwidliyim ama arada youtube videolarindan izliyorum eski formunda eğer yeni gelen guncellemelerde nerf falan gelmediyse bilmiyorum ben yoruyu valorantta her türlü çok begeniyorumYoru hala iyi mi yoksa nerf felan yedi mi
Ömen iyi bir karakter ama şu aralar takımı kanser etmek ve trol insanlar kullaniyor sürekli main oynayan bordo diye bir youtuber var trol için kullaniyor
Ahmet Kaya eşliğinde brimstone zksksjsjsj oda güzelmişahmet kaya oyna çok iyi çar (brimstone)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?