Onaylı Üye
Hile kullanmadan ban yemen çok zor ya kullanmışsındır veya skin changer vardır geçimş olsun
Kanka benim arkadaşım var çocuk baya iyi oynuyor immo 3 filandı hileden ban yedi ve hile açmadan yedi cs de global filandıhile yapmadan ban çok zor, skin changer falan mı kullandın? geçmiş olsun
Ya bilmeden konuşmayın illaki bir hile yapıyorsunuz sonra yapmamış gibi davranıyorsunuz. Burda herkes hileci kimden neyi saklıyorsunuz. Ben diğer hileler açık iken 200 kere valo açtım bir şey olmadıNe alakası var nerden biliyorsun
ben LOL için hile indirmiştim valo hiç girmiyordum ban atmışlar
her türlü başka bir oyunda hile açık olursa valorant ban atıyor diger oyunlarada iyiligi dokunuyor bu sayede bu olayı bilen valorant oynayan adamın diger oyunlarda hile açmıyor.
yanlıs bılgı vermehwid banı glb ve banı kaldırman için uygulamar var yada bilgisarcıya götür yoksa valorant oynayamassın yeni hesap açsan bile
ilk defa yediysen cihaz banıdır 3 ay sonra geri açılırvalorant oynuyordum ve bir anda ekranda valoranttan uzaklaştırıldın val 5 hata kodunu gördüm hile falan da kullanmadım hwid ban mı yedim yoksa hesap banı mı
Hile kullanmadan ban yediysen daha önceden hwid banin oldugu icin gecikmeli olarak ban yemişsin. Hwid banin tekrardan uzadivalorant oynuyordum ve bir anda ekranda valoranttan uzaklaştırıldın val 5 hata kodunu gördüm hile falan da kullanmadım hwid ban mı yedim yoksa hesap banı mı
geçmiş olsun knkvalorant oynuyordum ve bir anda ekranda valoranttan uzaklaştırıldın val 5 hata kodunu gördüm hile falan da kullanmadım hwid ban mı yedim yoksa hesap banı mı