Bu forumun hilesini kullandım ve sonra yeni bir SSD aldım, yasaklandım, ancak öğreticiyi geçtikten sonra açtığım her hesapta yasaklandım (daha önce olduğu gibi aynı biçimlendirmeyi kullanıyorum) biçimlendirir miyim çözer?
İlk defa yiyorsan garanti 3 ay sonra kaldırırlar ticket atman gerekiyor. Eğer 2.ye yiyorsan yine kalkma ihtimali var ayrıca Valorant harddiske ban atsaydı herkes kaldırırdı sanmıyorum harddiske atacaklarını ki öyle olsa herkes spoofer spoofer diye dolaşmazdı ortalıkta, sana tavsiyem hesabına gir ve hesabım banlandı cihaz banımın süresini öğrenmek isterim diye bir bilet at riota elbet geri dönecekler ve sana...üzgünüz hesabınız kalıcı banlandı ama... Tarihinde yeni bir hesap açarak tüm kurallara uyarak oyuna devam edebilirsin diye geri dönüş yapacaklar sende o zamana kadar hiçbir şekilde spoofer veya herhangi bir şekilde Valorant banını kaldırmayı deneme mecbur 3 ay bekleyeceksin her şeyin bir bedeli var maalesef.
ilk ban yediğin hesapla git Destek bildirimi aç cihaz Banım Ne zaman kalkcak de sana dönerler sen anakart banı yedin büyük bir ihtimal o yüzden ssd iş görmedi
HWID Ban dediğimiz şey anakartının seri numaralarına atılan bir bandır. Analaşılacağı üzere ya anakartını değiştireceksin, ya spoofer kullanacaksın, ya da 3 ay bekleyeceksin.