Eskiden hile kullandıysan bilgisayarda dosyaları kalmış olabilir kasma vb de valoda hile göstermiş gibi olabilir diye düşünüyorumMerhabalar
Dün akşam valodan sebepsiz yere bir ban yedim. sebepsiz diyorum çünkü zaten bilgisayarım iyi olmadığından dolayı oyunu zor oynuyorum ve 2 gün önce oyunu aşırı oynamak istedim ve girdim oynamaya başladım hattağa kasma sorunu vs de azalmıştı normal bir şekilde oynuyordum . Sonra dün akşam saat 3 gibi son oyunumuzu attıktan sonra ( VAL 5 ) hatası oyunu yeniden başlatın yazısı geldi oyunu yeniden başlattığımda ise oyundan uzaklaştırdınız yazıyordu .
böyle bir sorunla karşılaşan veya çözüm yolunu bilen var mı yada e posta atsam bu durmu geri dönüş yaparlar mı ?
hayır 3. parti bir yazılım yok pc de3.parti yazılım kullanıyor muydun pc de ?
Temiz bir format yeni bir hesap iş görürhayır 3. parti bir yazılım yok pc de
ticket at cozerler aynisini onlara yazMerhabalar
Dün akşam valodan sebepsiz yere bir ban yedim. sebepsiz diyorum çünkü zaten bilgisayarım iyi olmadığından dolayı oyunu zor oynuyorum ve 2 gün önce oyunu aşırı oynamak istedim ve girdim oynamaya başladım hattağa kasma sorunu vs de azalmıştı normal bir şekilde oynuyordum . Sonra dün akşam saat 3 gibi son oyunumuzu attıktan sonra ( VAL 5 ) hatası oyunu yeniden başlatın yazısı geldi oyunu yeniden başlattığımda ise oyundan uzaklaştırdınız yazıyordu .
böyle bir sorunla karşılaşan veya çözüm yolunu bilen var mı yada e posta atsam bu durmu geri dönüş yaparlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?