evet anlamadım yani video eklerim konuya müsait oluncaYani böyle bir şey olması gerçekten imkansız ama anlayamadım sen bundan daha öncede sohbetten bahsetmiştin sanırsam harbi bomba bir olay olsa ama yine de ben oluyorsa inanamıyorum bu olaya kısa bir video tarzı bir şey eklersen eğer konuya daha iyi olur
valla hocam anlamadım ki çok garip bir olayİmkansızValorant heartbeat sistemi kullandığı için Vanguard açık değil ise oyunu en fazla dumplarsınız.
bütün imkansızlıklar bu kardeşime denk geliyor sanırım çok iyi yaYani böyle bir şey olması gerçekten imkansız ama anlayamadım sen bundan daha öncede sohbetten bahsetmiştin sanırsam harbi bomba bir olay olsa ama yine de ben oluyorsa inanamıyorum bu olaya kısa bir video tarzı bir şey eklersen eğer konuya daha iyi olur
windows kaç ve hangi sürüm biz de onu kullanalım belki bize de denk gelirMerhaba bundan 1 hafta önce farketiğim bir şey oldu vanguard tamamen kapalı (hizmetler ---görev yöneticisi---ve başlangıç ayarları olmak üzere) her yerden kapalı olmasına rağmen valoranta giriş sağlayabiliyorum ve oynayabiliyorum bu bir günceleme mi veya sadece bende mi oluyor anlamadım oyun çalışır haldeyken bile vanguarda dair herhangi bir servis çalışmıyor sizdede aynı durum söz konusumu ?
Vanguard sız oynamıştım geçtiğimiz yıllarda başıma gelmişti mümkün ola bilir neden olmasınMerhaba bundan 1 hafta önce farketiğim bir şey oldu vanguard tamamen kapalı (hizmetler ---görev yöneticisi---ve başlangıç ayarları olmak üzere) her yerden kapalı olmasına rağmen valoranta giriş sağlayabiliyorum ve oynayabiliyorum bu bir günceleme mi veya sadece bende mi oluyor anlamadım oyun çalışır haldeyken bile vanguarda dair herhangi bir servis çalışmıyor sizdede aynı durum söz konusumu ?
Bazı hilelerde kapatıyorlardı fakat artık banlatıyor işlemez imkanı yokMerhaba bundan 1 hafta önce farketiğim bir şey oldu vanguard tamamen kapalı (hizmetler ---görev yöneticisi---ve başlangıç ayarları olmak üzere) her yerden kapalı olmasına rağmen valoranta giriş sağlayabiliyorum ve oynayabiliyorum bu bir günceleme mi veya sadece bende mi oluyor anlamadım oyun çalışır haldeyken bile vanguarda dair herhangi bir servis çalışmıyor sizdede aynı durum söz konusumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?