Onaylı Üye
Bi gireyim ne var ne yok diye bir baktım hesabı 2017'de kurduğumu gördüm.Nerden nereye bu arada site hangi yılda açılmıştı?
Bende öyle ne envanter hileleri felan açardım be şimdi wolftü oynayan kalmamış.eh bizde yaşlandık be
wolftü ile bulmuştum burayı zamanında
Çok iyi ya xd Ben siteye kayıt olduğumda 12-13 yaşındaymışım bu beni şaşırtıyor.Ben 2019 Katıldım Siteye Keşfetmemde Söyle Oldu Lolde Sc Arıyodum Sonra Burayı Gördüm O zamanlar Laz Script vardı İndirip Deneyim Dedim Bi Baktım Onaylı Üye İstiyo Sonra Araştırmaya Başladım Nasıl Onaylı Üye Olunur Diye 50 Mesaj İstiyomuş Hemen Atmaya Başladım Ama İlk Başta Site Kurallarını Bilmedim İcin spam Falan Yaptım Hızlı Kasayım Sonra Ban YedimSonra Banım Açıldı Kasmaya Başladım Sonunda Kastım Sonra Script Kullanmaya Başladım Sonra Site Sarmaya Başladı Sonra Burda Devam Etim Benim Siteye Başlama Hikayem Bu Merak Etiğinizi Pek Sanmıyorum Ama İçimden Geldi O güne Gitim Duygulandım Biraz Anlatayım Dedim Okucağınızı Pek Sanmam Ama Okuyan Herkese Çok Teşekür Ederim Ne kadar Uzun Yazmışım Farkında Değilim Okurken Kolay Gelsin Ama Çok Boş Yaptım Gidiyom Kendinize İyi Bakın Görüşürüz <3