Vayne saçmalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şu oyunda bir illaoi birde vayne kadar saçma bir hero yok anladık kardeşim kasarsın taşırsın oyunu topda mundo oynuyorum içimde yuumi var birde janna kalkan basıyor yahu 9 5 oynuyorsun lanede sana farm aldırtmadı bot laneimiz tek mahvolmuş ve guinsoo ile vurduğun hasar 10k ayıp be rito anca luxa kostüm çıkartın nerfleyin şu şampiyonun w'sünü fullendiğinde 3 vuruşta bir 500 gerçek hasar vurmak nedir'ya 2 vuruşta 1000 gerçek hasar vuruyor benim 30 dakikalık oyunda vurdugum gerçek hasar 895 :D master'yi gibi tek q yeteneği var r q yapıp kitelıyorsun bu kadar basit ve aşırı saçma hasarı bir adc hasarını vurur ve zayıftır suikastçi gelir tek atar rengar atlar ölürsün ya adam rengarı e ile atıyor yaklaşıyım diyorsun keseyim diyorsun kesemiyorsun r q atıyor görünmez oluyor darius r atıyım öldüriyim diyorsun r q atıyor ultin bozuluyor ne kadar saçma bi şampiyon umarım ilerki yamadı nerf yedigini görürüz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka bu gene iyi draven mid solo herolarıyla kapışıyor 1-1 her adc nin hasarı yüksek ama vayne 3 halkayı patlatıp gerçek hasar vurduğu zaman harbiden yok ediyor .
Nasıl korunurum ? = Ormancın suikast herosu alsın rengar kha vs. gelsin yok etsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka bu gene iyi draven mid solo herolarıyla kapışıyor 1-1 her adc nin hasarı yüksek ama vayne 3 halkayı patlatıp gerçek hasar vurduğu zaman harbiden yok ediyor .
Nasıl korunurum ? = Ormancın suikast herosu alsın rengar kha vs. gelsin yok etsin
Çok doğru fakat draven korunacak tek e yeteneği var vayne görünmez oluyor rengar atladığında e basabilirse onuda kesiyor saçmalık ötesi

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fena vayne oynarım ilk 10 maçı atıyorum ilgilenen dm :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Vayne lateye kalırsa yok ediyor tank falan dinlemiyor .

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
nerf lazım bende ornn main olarak her oyun banlıyorum saçma bir çar kitle kontrolle durdururum diyorum r q basıp görünmez oluyo cokta yetenek istemiyor 4k canım 308 zırhım var 10 vuruşta öldürüyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oyun başında çok güçlü değil tamamıyla late karakteriyle haliyle vurması çok doğal. Ayrıca Mundo ile vayne'ye yetişmeyi veya onun savaşmayı denemen hata kanka :D bayağı güçlü dediğin gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Vayne yok ediyor affetmiyor valla

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
vayne oyunun içinden geçsin draven tek kılıcı alıp 3 düz vuruşta adc kessin
Riot: Hımm en iyisi bekleme süresinde azalmayı kaldıralım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Vaybe ezelden beri böyle ki oyun uzarsa adam taşıyor ne kadar savma oyunda olsa

Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim aslında her hero çok kolay bir şekilde kesilebilir ct dedğimiz counter matchupları var metayı da takip edersen hiçbir engel kalmaz.

Üye
5 HİZMET YILI
Illaoi lanede ne yaparsan yap yiyemeyeceğin 1-2 karakterden birtanesi ya sinir bozucu
Post automatically merged:

Kanka oyundaki 2-3 hypercarrynin biride vayne haliyle karşısında durabilecek karakter de 2-3 tane, pick'in önemi burda devreye giriyor zaten

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yav su heroyu ne kadar abartiyorsuuz sanki herkes cilingir adc main

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
fazla abartmışsın vayne güçlü bir adc degil şuanki metada

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yone'yi görünce vayne çerez bi heroymuş gibi gözüktü gözüme

Üye
5 HİZMET YILI
poxa, uma vayne bem jogada, detroi jogos, mais se ela nao fazer nada ja era!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...