Vb hile Kodlmayı Bilen içeri !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BEN MEMORYHACKERSA MERAK SALDIM VE Bİ BASİT HİLE KODLAMAK İSTİYORUM 7-8 ÖZELLİKLİ KLANWS HACK KODLAMAK İSTİYORUM BİLENİNİZ VARSA VİDEOYA ÇEKİP LİNKİNİ ATABİLİRMİ BANA

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle pointerları buluyorsun obj ve csh olarak sonra (eğer mantığı biliyorsan kodlamaya başla bilmiyorsan dersleri izle mantığı anla) sonra kodlamaya başla :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
youtube.com/ExPlusHack kanalimda video bulunmaktadır.
Teşeşkkür ederim :)
Eğer Yardımı İhtiyacın Varsa Yardım Edebilirim :)
genel olarak C# bilgim var ama hile yapımında pointer kısmını falan anlayamadım inşallah öğrenicem onuda :) kafama takılan şu var oyun tam ekran iken oyunun üstünde hile arayüzü nasıl yapılıyor? bunu yapabilmek için hangi konulara hakim olmak gerekiyor? Teşekkür ederim ilginiz için :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/vb-net-d3d-tiklama-kodu.25740/ Senin İhtiyacın Olanlar 2,3,4,5 Kısımlarını Yapman

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle pointerları buluyorsun obj ve csh olarak sonra (eğer mantığı biliyorsan kodlamaya başla bilmiyorsan dersleri izle mantığı anla) sonra kodlamaya başla :)
KARDEŞİM BİLİYORUM AMA BANA POİNTERLAR LAZIM POİNTERLARI SANA ZAHMET VEREBİLİRMİSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...