Vb.net Admin Paneli Nasıl Kodlanır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar vb net de admin panali nasıl kodlanır yada hazır admin paneli varmı ben panelden programı off yapınca kimse giremicek on yapınca girebilecekler ?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
onun için filezilla bilmen gerekiyor program online olması için

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
FTP Lazım o olayı yapman için YouTube'de VB Dersleri Var SQL Dersleri vs. onlarla yaparsan daha iyi olabilir diye düşünüyorum :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
FTP bilgin olması gerekiyor.Bildiğime göre kendin yapman gerekiyor böyle bir konuda kimse yardım etmez.Sana yapacakları iyiliği kendine yaparlar.Bence yardım bekleme Ama youtube'da kaynak bulabilirsin belki

Üye
9 HİZMET YILI
(MySql Select,MySqlUptade) bunları araştırsan yeter sana kolay gelsin yardım lazım olursa mesaj atabilirsin iyi günler Kolay gelsin :)

Üye
9 HİZMET YILI
yardım edeblicek varsa şimdiden tşk

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeş ftp olayı hikaye ve işine yaramaz MySql Tabanlı yapman lazım bedene şuan hazır var ama admin paneli sana versem bile işine yaramicak admin paneli programın özeligine göre degişiyor senin işin aslında çok kolay satece mantık gerektiriyor googlede araştır (MySql Select,MySqlUptade,MySql İnto) bunları araştırsan yeter sana kolay gelsin yardım lazım olursa mesaj atabilirsin iyi günler Kolay gelsin :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
textuploader sitesine kayıt ol atarım kodları birazdan

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karderş adam pekşi bunları form üstüden degiştimek isterse ne yapcan textuploader yönlendiriyorsun kafa karıştıracak seyler yaptmayın

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kod:
Private Function readwebsite(ByVal urll As String) //sitedeki yazıları okuyor
Dim r As HttpWebRequest = HttpWebRequest.Create(urll)
Dim re As HttpWebResponse = r.GetResponse()
Dim src As String = New StreamReader(re.GetResponseStream()).ReadToEnd()
Return src
End Function

form1 loadada şu kodları ekle:

Dim src As String = getSrc("https://textuploader.com/seninlink") ' buraya sitede bi text oluşturacan kayıt olunca

If (src.Contains("Off")) Then ' oluşturdugun texti siteye giriş yaparak off yapacan hile kapanacak
MsgBox("Hack Devre Dışı")
me.close
End If

karderş adam pekşi bunları form üstüden degiştimek isterse ne yapcan textuploader yönlendiriyorsun kafa karıştıracak seyler yaptmayın
kardeş vb.net bilmeden boş yapma textuploaderdeki texti çektirerek formadaki her şeyi değiştirebilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karderşim bak tek bilidin kopyala yaptıştır yapmak bide gelip bana sallıyon Git bakim Suana Kadar kim admin Paenli Gibi şeyleri TextUploder yapmış saglam degil

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
mysql yi arastir ve filezillayi indirmen gerek birde site.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim, Ya SQL Connection Yapıcaksın ya da Şu İğrenç FTP Yönetemini Kullanıcaksın. Hadi Kolay Gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...