VB.net ile uygulamayı nasıl otomatik güncelletebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhabalar suanda bir vb.ner aracılığıyla bir uygulama geliştirmekteyim ve ben bu uygulamayı soyle soylım visual studioda düzenleme yapınca otomattık baska pc de birisi uygulamayı acınca güncellensin istiyorum yani uygulmaayı guncellemeden indirmeden nasıl yapabilirim​

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bir siteye sürüm bağlayabilirsin yani version numarasını internetten falan çektirebilirsin ona göre güncelleme yaptırtabilirsin

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tüm verileri internet ortamına at ve ordan veri çekmesini sağla bu sayede anlık olarak veri güncellemesi yapabilirsin

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok bilmiyorum ama sanırım githubdan bağlayabiliyorsun git den reporisitory aç vb ile bağlanıyor diye biliyorum pluginide vardı sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
benimde ilgim var böyle konulara ama zaman yok ayıracak

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynen bende anlık veri güncellemesi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum anlatabilicek varmı

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
GitHub projesi olustur ve orada version.txt gibi bir txt dosyasi kaydet orada bulunan txt dosyasında ki versiyon numarası uyuşmuyorsa yeni verileri indir

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aynen bende anlık veri güncellemesi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum anlatabilicek varmı
anlık güncelleme işi biraz zor veri tabanı kullanman lazım ama o şekildede her şeyi yapamazsın başka bir yöntem ise eski program sürekli programın güncelliğini kontrol edicek ftp server felan kullanabilirsin sen istediğin zaman güncelleyip internete yükleyeceksin eğer öyle bir program varsa otomatik indiricek program aksi taktirde işin baya zor, yapılamaz değil ama sana kimse burada anlatamaz onu

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kodları internete yükle her girdiğinden ordan çeksin.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam sanırım birisi forumda buna benzer bir şey paylaşmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...