VB.net ile siteyi kontrol edecek bot yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben bir program yapacağım ve o program ile vereceğim komutları site üzerinde yapacak bot gibi yani demek istediğim bota komut vereceğim bot istediğim işlevi yapacak website üzerinde araştırma yaptım. Selenium üzerinden yapıyorlarmış ama ben Selenium kullanmak istemiyorum, nasıl yapabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tam ne istediğini anlamadım ama selenium web automation yapan bir tool yani bir text boxa yazı yazdırabilirsin button clickletebilirsin. Bot gibi düşünebilirsin çoğu kodlama dillerini destekliyor kullanmasıda oldukça kolay sadece captcha vb. auth olaylarını çözdüremezsin

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tam ne istediğini anlamadım ama selenium web automation yapan bir tool yani bir text boxa yazı yazdırabilirsin button clickletebilirsin. Bot gibi düşünebilirsin çoğu kodlama dillerini destekliyor kullanmasıda oldukça kolay sadece captcha vb. auth olaylarını çözdüremezsin
programa yazdığı kodu siteye yüklicek bi sistem istiyorum diyor.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
selenium kullanacaksan c# dilini tercih et

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Visual Basic:
            For num As Integer = (0) To 0
                Try
                    Class1.dwial.Url = "https://www.messenger.com/new"
                    Class1.dwial.FindElement(By.XPath("/html/body/div[1]/div/div/div/div[2]/div/div/div[1]/div[1]/div[2]/div/div/div/div[1]/div[2]/div/div/div[1]/input")).SendKeys(Me.user.Items(num).ToString())
                    Class1.dwial.FindElement(By.XPath("/html/body/div[1]/div/div/div/div[2]/div/div/div[2]/div/div/div[1]/div[1]/ul/li[1]/ul/li[1]/div")).Click()
                    Thread.Sleep(1)
                    Class1.dwial.FindElement(By.CssSelector("p.kvgmc6g5")).SendKeys(RichTextBox1.Text.ToString())
                    Thread.Sleep(1)
                    Class1.dwial.FindElement(By.XPath("/html/body/div[1]/div/div/div/div[2]/div/div/div[1]/div[1]/div[2]/div/div/div[2]/div[2]/div/div/span")).Click()
                Catch ex As NoSuchElementException
                    Try
                        Thread.Sleep(3)
                        Class1.dwial.FindElement(By.CssSelector("p.kvgmc6g5")).SendKeys(RichTextBox1.Text.ToString())
                        Class1.dwial.FindElement(By.XPath("/html/body/div[1]/div/div/div/div[2]/div/div/div[1]/div[1]/div[2]/div/div/div/div/div/div/div[2]/div/div/div[2]/div/span")).Click()
                    Catch
                    End Try
                End Try
                Thread.Sleep(4)
            Next

kod bu nerde hata yapıyorum anlamadım istediğim bot oto messenger mesela listbox daki kişilerin ismini otomatik yazıcak onlara otomatik mesaj atacak

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Selenumsuz olmaz kardeşim en basit ve güzel yöntemi o maalesef...

Bas olum bas
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben bir program yapacağım ve o program ile vereceğim komutları site üzerinde yapacak bot gibi yani demek istediğim bota komut vereceğim bot istediğim işlevi yapacak website üzerinde araştırma yaptım. Selenium üzerinden yapıyorlarmış ama ben Selenium kullanmak istemiyorum, nasıl yapabilirim?
selenium kullan c# dilini kullan bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

VB.net ile siteyi kontrol edecek bot yapmak yt ye yaz cikti kaan temel diye​

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dediğini tam anlamıyla anlasam yaparm
Post automatically merged:

bu konu hakkında videolar var diye biliyorum oradan yardım alabiirsin
yani demek istediğim bir oto bot yapıcam oto bot otomatik mesaj göndericek listbox da ekledim kişilere oto messenger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...