Vb.net unpack?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kodları gızlı olan programların kodlarını nası acabılırım tam ogretmesenızde mantıgını soylersenız kavrarım farklı debug programları vb yerlere atarakmı kodları acılıyor dnspy kullanıyorum.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
De4dot Gibi programlar mevcut ama sana her alanda her türlü programı barındırtan ve tek sağ tıkla ulaşa bileceğin toolların olduğu bir program söyleyeyim :Cracking Tools By Yildo diye arat onu indir yada youtubeye : Vb.net/C# unpack Tutariol. yaz.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
De4dot Gibi programlar mevcut ama sana her alanda her türlü programı barındırtan ve tek sağ tıkla ulaşa bileceğin toolların olduğu bir program söyleyeyim :Cracking Tools By Yildo diye arat onu indir yada youtubeye : Vb.net/C# unpack Tutariol. yaz.
Hocam sana zahmet link atar mısın

Burda sadece tanimi var sanirim hangi programlarla yapabiliriz oyazmiyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam sana zahmet link atar mısın
JOJ015.jpg

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
614 mb tamamdır bıde bunun youtubede anlatımı varmı kodları nası acma vb
hayır yok sadece fastexplorer ile sağ tıklayınca gelmesi için bir ayar videosu var geri kalanlar zaten toollar ollydbg varsa git ollydbg ***** tutariol gibi aramalar yap zaten bu alana bayağı ilgili kişiler var ve bayağı video var.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hayır yok sadece fastexplorer ile sağ tıklayınca gelmesi için bir ayar videosu var geri kalanlar zaten toollar ollydbg varsa git ollydbg tutariol gibi aramalar yap zaten bu alana bayağı ilgili kişiler var ve bayağı video var.
Sımdı bu sadece vb.net kodlarını mı acıyor c# c++ ıcınde gecerlımi?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hanı bu dnspy de acıyoruz sadece dos header ları falan gozukuyor form 1 vb özellıklerıne erısemıyoruz işte o form 1 vb vb araçları görebilecegım bi program demıstım

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hanı bu dnspy de acıyoruz sadece dos header ları falan gozukuyor form 1 vb özellıklerıne erısemıyoruz işte o form 1 vb vb araçları görebilecegım bi program demıstım
içinde unpack için gereken şeylerde var kardeşim indirip bakarsan yada arama motorunu kullanırsan bulursun

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
yeni krakerler doğuyor efendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...