VB.net Webbrowser Script Error [Solved]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bana bu hata nasıl düzelilir yardım edin
l96mrl.png

silik çıkan bölüm
68Ldr7.png

iki adete video çektim 
dosyası şifresizdir yardımcı olablmeniz için tüm dosyayı attım 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
RE: yardım plz

Hatanın ne olduğunu hala anlamadım kardeş :D Hata dediğin şey o script şeyinin çıkması mı ? Ayriyetten lütfen konu başlıklarını düzgün açalım. Konu başlığında hatanın ismi vs. yazsın yardım plz diye bir konu olamaz.

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: yardım plz

Nader11ndeu' Alıntı:
Hatanın ne olduğunu hala anlamadım kardeş :D Hata dediğin şey o script şeyinin çıkması mı ? Ayriyetten lütfen konu başlıklarını düzgün açalım. Konu başlığında hatanın ismi vs. yazsın yardım plz diye bir konu olamaz.

tama hocam saol bidaha konu açarken çok dikkat edicem evet o script neden çıkıyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: yardım plz

jr_jamis' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:

tama hocam saol bidaha konu açarken çok dikkat edicem evet o script neden çıkıyor

Hocam neden çıktığını boşverin siz anlatsamda sanırsam yenisiniz vb de anlamazsınız. Ben size direk çözümü vereyim. Dilerseniz formdaki webbrowsere basın ve sağ tarafta scripterrorsuspensed diye seçenek var propertieste altlarda onu true yapın sorun çözülür. Uğraşmak istemiyorum diyorsanız webbrowsere çift tıklayın ve şu kodu yazın :
Kod:
WebBrowser1.ScriptErrorsSuppressed = True

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...