vb.net yardım lütfen!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar şimdi bir loader yaptım ve açınca direk bir text dosyası çıkıyor ama onun çıkacağı yeri nasıl seçicem bilenler yardım!

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
text dosyasının içine yazı eklıyceksın nerede cıkacagına gelırsek form 1 form 2 ... olarak sırasını ayarlayabılırsın mesela text yazısının 2. yerde cıkmasını ıstıyorsan 3. ye aldıysan 2. ve 3. formdakı yazıların yerini degiştiriceksin.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
text dosyasının içine yazı eklıyceksın nerede cıkacagına gelırsek form 1 form 2 ... olarak sırasını ayarlayabılırsın mesela text yazısının 2. yerde cıkmasını ıstıyorsan 3. ye aldıysan 2. ve 3. formdakı yazıların yerini degiştiriceksin.
öyle değil yani text dosyası zaten çıkıyor ama masaüstüne çıkmasını istiyorum proje dosyasının içine çıkıyor bu

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
For Each foundFile As String In My.Computer.FileSystem.GetFiles("C:\Desktop and Settings") foundFile = foundFile & vbCrLf My.Computer.FileSystem.WriteAllText( "C:\Documents and Settings\FileList.txt", foundFile, True) Next

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bide bunu dene
  1. Button1 Kodları;
  2. SaveFileDialog1.ShowDialog()

3. SaveFileDialog1 Kodları;
  4. Dim kaydet As String = SaveFileDialog1.FileName
  5. Dim kodlar_kaydet As New System.IO.StreamWriter(Kaydet)
  6. kodlar_kaydet.Write(RichTextBox1.Text)
  7. kodlar_kaydet.Close()

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Şimdi dosyanın kaydedileceği lokasyonu yazıyorsun ya misal C:/ yazdın diyelim. Oraya şunu yaz:
Kod:
Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Desktop)"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...