Ultra Üye
pm atarsın dostumPm bırakırsan sana site yazabilirim diyecem ama yada yasak değilse burdan mı yazayım dostum ?
10 tlye zor sanal pc alman :/Arkadaşlar selam VDS almak istiyorum amazonun 10 tlye 26 tane pc alabileceğin bir şey vardı eskiden hala aktif mi test eden varsa söylerse sevinirim ve 10 15 tlye vds almam lazım acil qwe
dostum özelden linkini atar mısın yoksa raporlayacağımMerhabalar vds acil lazim ise ucuza 10 tlden satan firmalar var
teşekkürler deneyeceğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
var 1 dolar kesip sana belli bir saat kredi veriyo deneyebilirsin daha sonra 1 dolarıda iade ediyo
Dostum dediğim gibi alabliiyoruz amazon üzerinden ama amazona giriş yapamıyroum ben sorun orada10 tlye zor sanal pc alman :/
Eğer edu hesabın var ise github üzerinden education a üye olup aws veya azure olarak kullanabilirsin veya direkt aws/azureden hesap açabilirsin. Papara karttan hesap açıp sanal kart oluşturabilirsinArkadaşlar selam VDS almak istiyorum amazonun 10 tlye 26 tane pc alabileceğin bir şey vardı eskiden hala aktif mi test eden varsa söylerse sevinirim ve 10 15 tlye vds almam lazım acil qwe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?