verı tabanı mı web proglamlamamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Suan 9.sınıftayım 10.sınıfta bölum secıcıem bılısım ısıtyorum verı tabanı mı secıyım web proglamlama mı verı tabanı zor dıyolar hangısını seceyım Not: pek calıskan degılım

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Veri tabanı seçersen bankalarda staj yapabilirsin. Web programlamayı bilmiyorum ama. Veri tabanı zor, web programlamaya göre. Pek çalışkan değilim deme. Ben elektrik okudum. 9. sınıfta elektriğe işim olur diye girdim öyle pek hevesli değildim. 10. sınıfta esaslar dersinde formüller falan çok fazla olunca sıkılmıştım. Sonra uygulamaları yapınca, hocalarla beraber uygulama panosu hazırlama, arduino programlama gibi şeyler yapınca heveslendim ve okulun çoğu elektrik işlerinde hocayla beraber giderdik. O yüzden ön yargılı davranma. İkisinden birine mutlaka gideceğim diyorsan, okulunda başka istediğin alan yoksa, hoşuna gidene git.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Veri tabanı seçersen bankalarda staj yapabilirsin. Web programlamayı bilmiyorum ama. Veri tabanı zor, web programlamaya göre. Pek çalışkan değilim deme. Ben elektrik okudum. 9. sınıfta elektriğe işim olur diye girdim öyle pek hevesli değildim. 10. sınıfta esaslar dersinde formüller falan çok fazla olunca sıkılmıştım. Sonra uygulamaları yapınca, hocalarla beraber uygulama panosu hazırlama, arduino programlama gibi şeyler yapınca heveslendim ve okulun çoğu elektrik işlerinde hocayla beraber giderdik. O yüzden ön yargılı davranma. İkisinden birine mutlaka gideceğim diyorsan, okulunda başka istediğin alan yoksa, hoşuna gidene git.
HMM eyw sagolasın

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Birazda okuluna,hocalara bagli senden büyük olanlara,2 bölüme de gitmis olanlara danış.Ben web okudum ama anca html,css ogrettiler o da yarim yamalak.Kendin cabalaman lazim.

Üye
8 HİZMET YILI
veri tabanı zaten 10.sınıfta fazla zorlanmazsın hello world flan takılırsınız 11.sınıfta sql ve access görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
veri tabanı tavsiyem ama web programlamada öğrenmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...