versiyon 1.8 de ölüm tekrarını izleme getirmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kankan sende belli etme çalıların içinde yatan adama da dönüp tek atmazsın mesela :)

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
evet bende demin fark ettim onu biraz riske düşüyoruz bu ölüm modu sayesinde ama şöyle birşey yapcaz belli etmemeye çalısıyoruz hilemizi +1 daha belli etmeden ölcez oynucaz :D yapacak birşey yok yani hilesiz oyuna hayır! iyi günler dilerim

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evet vardı ama şimdi direkt oyunun içine koymuşlar yani öldüğün anda direkt izleyebiliyorsun onu farkettim
Hıım, geçende birkaç maç attım ama farkketmedim. Öncekinden farkı nasıl? Zaten saçma çalışıyordu bu sistem, doğru göstermiyordu. yoksa şunu mu demek istedin :oops: seni vuran adamı izlemeye aldığında ölüm tekrarındaki gibi adamı izleyebiliyorsun, adamın oyunundaki düşmanları sanki sendeki hile açıkta takım arkadaşını izler gibi izlebiliyorsun falan? Eğer öğleyse ciddi oranda işi ilerletmişler demektir. Normalde bazen hile açıkken bunu yapabilrduk düşmana karşı ama bunu bize elimizdeki hile gösteriyordu, kayıta alsak çıkmıyordu. O durum varsa izleyenler hile olup olmadığımızı zaten görür. sadece bunu yetkililere göstermede sorun olur. :D çoğu kişi seni izleyipte kayıt alıpta videoyu atmaya falan uğraşmıyor zaten. pubgnin discord kanalnda vardı bu özellik ama uğraşmak istemediklerinden bu yönetemi zorlaştırdılar.yok adamın ismini yazacaksın,kendi ismni yazacaksın id gireceksin videoyu istedikleri yere atacaksın falan fistan.yine yapılıyordu amaa düşmanın adını yani nickini yazmangerkiyor,adamlar özel nick kullandığı için yazılmayınca atılamaıyordu. böyle büyük bir saçmalıkları vardı. :)

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hıım, geçende birkaç maç attım ama farkketmedim. Öncekinden farkı nasıl? Zaten saçma çalışıyordu bu sistem, doğru göstermiyordu. yoksa şunu mu demek istedin :oops: seni vuran adamı izlemeye aldığında ölüm tekrarındaki gibi adamı izleyebiliyorsun, adamın oyunundaki düşmanları sanki sendeki hile açıkta takım arkadaşını izler gibi izlebiliyorsun falan? Eğer öğleyse ciddi oranda işi ilerletmişler demektir. Normalde bazen hile açıkken bunu yapabilrduk düşmana karşı ama bunu bize elimizdeki hile gösteriyordu, kayıta alsak çıkmıyordu. O durum varsa izleyenler hile olup olmadığımızı zaten görür. sadece bunu yetkililere göstermede sorun olur. :D çoğu kişi seni izleyipte kayıt alıpta videoyu atmaya falan uğraşmıyor zaten. pubgnin discord kanalnda vardı bu özellik ama uğraşmak istemediklerinden bu yönetemi zorlaştırdılar.yok adamın ismini yazacaksın,kendi ismni yazacaksın id gireceksin videoyu istedikleri yere atacaksın falan fistan.yine yapılıyordu amaa düşmanın adını yani nickini yazmangerkiyor,adamlar özel nick kullandığı için yazılmayınca atılamaıyordu. böyle büyük bir saçmalıkları vardı. :)
evet bende denk gelmiştim bir keresinde adamın ismi cismi yoktu sadece id numarası görünüyordu

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ohaa knk çok iyi demek isterdim ama zatne vardı adsdadad

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
artık daha dikkatli oynamanız dileğiyle ban yiyenlere geçmis olsun dilerim simdiden :/

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsan zaten göze almissindir ban yemeyi usta

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Herkese allah yardımcı olsun şimdiden arkadaşlar :D

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Arıza Adam Hocam, hafta içi birkaç maç attımda, ölüm kamerası olayında farklı bir şey görmedim? Sen neyi kast ettin bilmiyorum ama zaten öldüğünde seni vuran adamı izleyebiliyordun; ölüm kamerasından seni nasıl vurduğunu izliyordun. Farklı olan neydi anlamadım valla? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...