Onaylı Üye
I did not know there is death reply, good info.
etmiyorum zaten otun ve sisin içinden kimseyi vurmadım daha vursam kabak gibi belli olucaktırKankan sende belli etme çalıların içinde yatan adama da dönüp tek atmazsın mesela![]()
Hıım, geçende birkaç maç attım ama farkketmedim. Öncekinden farkı nasıl? Zaten saçma çalışıyordu bu sistem, doğru göstermiyordu. yoksa şunu mu demek istedinevet vardı ama şimdi direkt oyunun içine koymuşlar yani öldüğün anda direkt izleyebiliyorsun onu farkettim
evet bende denk gelmiştim bir keresinde adamın ismi cismi yoktu sadece id numarası görünüyorduHıım, geçende birkaç maç attım ama farkketmedim. Öncekinden farkı nasıl? Zaten saçma çalışıyordu bu sistem, doğru göstermiyordu. yoksa şunu mu demek istedinseni vuran adamı izlemeye aldığında ölüm tekrarındaki gibi adamı izleyebiliyorsun, adamın oyunundaki düşmanları sanki sendeki hile açıkta takım arkadaşını izler gibi izlebiliyorsun falan? Eğer öğleyse ciddi oranda işi ilerletmişler demektir. Normalde bazen hile açıkken bunu yapabilrduk düşmana karşı ama bunu bize elimizdeki hile gösteriyordu, kayıta alsak çıkmıyordu. O durum varsa izleyenler hile olup olmadığımızı zaten görür. sadece bunu yetkililere göstermede sorun olur.
çoğu kişi seni izleyipte kayıt alıpta videoyu atmaya falan uğraşmıyor zaten. pubgnin discord kanalnda vardı bu özellik ama uğraşmak istemediklerinden bu yönetemi zorlaştırdılar.yok adamın ismini yazacaksın,kendi ismni yazacaksın id gireceksin videoyu istedikleri yere atacaksın falan fistan.yine yapılıyordu amaa düşmanın adını yani nickini yazmangerkiyor,adamlar özel nick kullandığı için yazılmayınca atılamaıyordu. böyle büyük bir saçmalıkları vardı.
![]()
etmiyorum zaten otun ve sisin içinden kimseyi vurmadım daha vursam kabak gibi belli olucaktır
gelmez olurmu ama kendimi zor tutuyorum vurmamak içinAdamın bir vurası gelmiyor mu ama![]()