Videoda İstediğiniz Bir Bölümü İndirme [Programsız]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
:yazı:
Bazen bize videoların tamamı değilde içinden küçük bir kısmı gerekebiliyor ve özellikle uzun videolarda videonun tamamını indirmek biraz zor gelebiliyor.
Şimdi buna bir çözüm getirelim bunu bir site aracılığı ile yapacağız. Sitemiz Streamable.
:kullan:
Sitemize giriyoruz ve "Paste a video URL" yazan kısma istediğimiz videonun url bağlantısını giriyoruz.

Screenshot (4).png

Daha sonra kırmızı alandan veya mavi alandan nerden nereye kadar kesmek istediğimizi ayarlıyoruz.
Screenshot_1.png

İstersek mavi işaretli bölümden video sesini kapatabilir veya kırmızı işaretli yerden videoyu kırpabiliriz.
Hepsi tamamladıktan sonra yeşil işaretli yerdeki "Create Video" butonuna tıklıyoruz.

Screenshot_2.png

Biraz bekledikten sonra video tamamlanıyor. İndirmek için yeşil işaretli yerdeki "More" butonuna tıklayıp kırmızı ile işaretli "Download" butonuna tıklıyoruz.

Screenshot_3.png

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
teşekkürler işimize yarar indirip tekrar yükleyip kesmek zor oluyordu

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bazen bize videoların tamamı değilde içinden küçük bir kısmı gerekebiliyor ve özellikle uzun videolarda videonun tamamını indirmek biraz zor gelebiliyor.
Şimdi buna bir çözüm getirelim bunu bir site aracılığı ile yapacağız. Sitemiz Streamable.
Sitemize giriyoruz ve "Paste a video URL" yazan kısma istediğimiz videonun url bağlantısını giriyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 38932

Daha sonra kırmızı alandan veya mavi alandan nerden nereye kadar kesmek istediğimizi ayarlıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 38933

İstersek mavi işaretli bölümden video sesini kapatabilir veya kırmızı işaretli yerden videoyu kırpabiliriz.
Hepsi tamamladıktan sonra yeşil işaretli yerdeki "Create Video" butonuna tıklıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 38934

Biraz bekledikten sonra video tamamlanıyor. İndirmek için yeşil işaretli yerdeki "More" butonuna tıklayıp kırmızı ile işaretli "Download" butonuna tıklıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 38936

oh, bu çok işime y7arayacak sayenizde, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
güzel bi paylaşım bilgi için tşkler bazı videoları indirip programla kesmek uzun sürüyordu

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kaliteyi değiştiremiyor muyuz?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok işe yarar bir paylaşım olmuş eline sağlık teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim montaj yaparken çok zorlanıyordum sayende işim kolaylaşacak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I think it is very difficult for use it. Instead of using idm will be helpful

Üye
6 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 38932

Ekli dosyayı görüntüle 38933

Ekli dosyayı görüntüle 38934

Ekli dosyayı görüntüle 38936

sağ olasın Çok işime yaradı.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok guzel bir paylaşım olmus bende dahil bir çok kişinin işine yarıyacak bir paylaşımm eline saglık

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
süper bir paylaşım eline sağlık

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
eline sağlık faydalı bir paylaşım olmuş özellikle benim için anlatım da net anlaşılır ..

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben de bunu arıyordum burada görmem iyi oldu

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aradığım şey işte buydu. Sayende bu sorunum çözülmüş oldu. Video editlerken artık zamandan kazanıcam. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...