Onaylı Üye
laptop kullanıcısıyım virüs ve tehditler kısmına ne kadar tıklarsam tıklayım bir şey olmuyor sadece tıklıyorum hiç bir şekilde açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim bilginiz var mıdır?
Hayır defender control indirmedim bir süre sonra güncellemelerden sonra mı desem artık indirdiğim dosyalardan mı desem işlevini kaybetti.dostum, defender control indirmiş isen, açık konumuna getir. aksi takdirde getirmezsen eğer, açamazsın.
virüs gelmiş olabilir bilgisayarınıza, format atmak son çare, ama atmadan önce bir antivürüs programı indirip bilgisayarınızı tarayın.Hayır defender control indirmedim bir süre sonra güncellemelerden sonra mı desem artık indirdiğim dosyalardan mı desem işlevini kaybetti.
Bende öyle düşünüyorum zaman ayırdığın için teşekkür ederim.virüs gelmiş olabilir bilgisayarınıza, format atmak son çare, ama atmadan önce bir antivürüs programı indirip bilgisayarınızı tarayın.
Format atmanı tavsiye ederim.laptop kullanıcısıyım virüs ve tehditler kısmına ne kadar tıklarsam tıklayım bir şey olmuyor sadece tıklıyorum hiç bir şekilde açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim bilginiz var mıdır?
formatlamanı önerim bende koruma geçmişini açmıyordu formattan sonra düzeldilaptop kullanıcısıyım virüs ve tehditler kısmına ne kadar tıklarsam tıklayım bir şey olmuyor sadece tıklıyorum hiç bir şekilde açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim bilginiz var mıdır?
görev yöneticisini açıp virüs ve tehtid korumasını bulup kapat ve tekrar açmayı denelaptop kullanıcısıyım virüs ve tehditler kısmına ne kadar tıklarsam tıklayım bir şey olmuyor sadece tıklıyorum hiç bir şekilde açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim bilginiz var mıdır?
format at geç kankamlaptop kullanıcısıyım virüs ve tehditler kısmına ne kadar tıklarsam tıklayım bir şey olmuyor sadece tıklıyorum hiç bir şekilde açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim bilginiz var mıdır?