Visual Basic Font

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar, visual basic üzerinden bir program kodluyorum fakat bu programda en az 8 adet özel font bulunuyor. bu fontların çalışması için bilgisayarda yüklü olması gerekiyor haliylen fakat ben bunları başkalarına fontları tek tek yükletmek yerine programımın içine koyma şansım varmıdır yardımlarınızı bekliyorum

Üye
5 HİZMET YILI
you can keep two setup in your software zip with instructions to follow whoever will download or use your software will follow the instructions ,because you already mentioned in your read me file that required to run both setup , one setup for you main application and second for fonts, for fonts you can use CreateInstall.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim internet bak bu program için bilgisayarda önceden kurulu olması gereken eklentileri var onları kurup yeniden deneme yapman gerek

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
programında resources kısmına gelip add exiting item diyip istediğin fontu programına yüklüyorsun bundan sonra gerek duyduğunda bu fonta resources içinden çağırıyorsun ve programda o fonta ihtiyaç duyulduğunda otomatik bir şekilde program dışarı fontu yollayıp kullanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
pc kurmandan yüklenmesi gereken programları internetten araştırıp yükleme yapıp tekrall kurabilirsin hata çözülmüş olacaktır

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
internete yaz belki bulabilirsin
Post automatically merged:

internete yaz belki bulabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
knk internetteki yazı fontları var rarla indir ordakileri yükle bilgisayarına uygulamayada gelir büyük ihtimalle

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İnternette Bulabilirsin Knk Araştır iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...