Vladimir 'le nasil tek atarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Detaylı bir şekilde anlatacak var mı hangi comboyu yapmam lazım Hangi itemleri almam lazım hangi rün girmem lazim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Full burst damage itemler verecek şeyler alman lazım ve lvl farkı olsun item farkı olması lazım kara hasatta girmen lazım

item: gece tırpanı bot rabadon mejai gölgealev hiçlik değneği

Kombo: e yi sonuna kadar bekleteceksin w ile duruma göre atarsın flash ulti q spam sonra bu şekilde yani

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İlk başta r basman lazım üzerinde r olan adam fazladan hasar yiyor sonra yüklü e q w atarsan en iyi kombo su o

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka o karşıya göre değişir ve item farkına

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum burada anlatmakla yapabileceğini sanmıyorum en iyisi youtubeden videolara bak insanlar karşı takımın aldığı heroalara göre ne itemler çıkıyor, hangi rünleri kullanıyorlar, çarı nasıl oynuyorlar one göre bir kaç video izle sonra antrenman modunda item dizilişi dene sonra oyuna geç. anlatım yerine video izlemen daha iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selamlar,bunu burda anlayacağını sanmıyorum youtubede detaylı anlatımları var veya yardımcı uygulamalarda easy normal hard ve experd olarak sıralanışı var

Üye
3 HİZMET YILI
dostum vladimir öncelikle late game karakteri, bu yüzden tek atabilmen için öncelikle erken ve orta oyunda farmlarını yapıp doğru itemleri alman gerekiyor. itemler genelde şöyle oluyor, ama duruma göre değişebilir: dark seal (kasılmana göre geliştirirsin), night harvester, büyü nüfuzu bot, cosmic drive, rabadon, shadow flame. komboları çeşitli, örneğin q + e (sonuna kadar) + q + w gibi.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tek atmak komboyla alakalı bişey değil lanede öne geçersin level item fazlan olur full ap olursun bütün şampiyonlar tek atar o şekilde benim fikrim.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sürekli stackli q ya oynaman lazım onları kaçırma sürekli iler geri oyna çok ilerde veya çok geride değil

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Vladimir aynı Kassadin gibi Early de acı çekip latede can yakma şampiyonu. Koridorda safe bir şekilde farm yap. 6. seviyede belki zorlayabilirsin.
Vladimir oynarken rakibin hata yapmasını beklemen lazım early gamede. Latede adamlara girerken önce Ultini at. Ultin diğer skillerinin hasarını arttırdığı için
Sana tavsiyem antreman modunda E+Flash+R kombosunu çalış. Vladimirin temel kombolarından

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum R E Q adam direkt ölür TFlerde çok içlerde kalma yeter

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
  1. İki veya üç kez kullanarak E yeteneğiniz Tides of Blood'u şarj ederek başlayın.
  2. Kendinizi iyileştirmek ve ek hasar vermek için Q yeteneğiniz Transfusion'u etkinleştirin.
  3. Düşürmek istediğiniz düşman üzerinde Ultimate yeteneğiniz Hemoplague'yi kullanın.

Eşyalar için, Hextech Protobelt-01 düşmana yaklaşmak ve onu hızla öldürmek için harika bir eşyadır. Rabadon's Deathcap ve Void Staff de hasar çıkışınızı artırmak için iyi seçeneklerdir.

Rünler için, düşmanları hızlı bir şekilde öldürmek için Electrocute harika bir seçenektir. Ek sürdürülebilirlik için Taste of Blood, ek AP için Eyeball Collection ve daha fazla iyileşme için Ravenous Hunter alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...