Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum burada anlatmakla yapabileceğini sanmıyorum en iyisi youtubeden videolara bak insanlar karşı takımın aldığı heroalara göre ne itemler çıkıyor, hangi rünleri kullanıyorlar, çarı nasıl oynuyorlar one göre bir kaç video izle sonra antrenman modunda item dizilişi dene sonra oyuna geç. anlatım yerine video izlemen daha iyi olur
Selamlar,bunu burda anlayacağını sanmıyorum youtubede detaylı anlatımları var veya yardımcı uygulamalarda easy normal hard ve experd olarak sıralanışı var
dostum vladimir öncelikle late game karakteri, bu yüzden tek atabilmen için öncelikle erken ve orta oyunda farmlarını yapıp doğru itemleri alman gerekiyor. itemler genelde şöyle oluyor, ama duruma göre değişebilir: dark seal (kasılmana göre geliştirirsin), night harvester, büyü nüfuzu bot, cosmic drive, rabadon, shadow flame. komboları çeşitli, örneğin q + e (sonuna kadar) + q + w gibi.
Vladimir aynı Kassadin gibi Early de acı çekip latede can yakma şampiyonu. Koridorda safe bir şekilde farm yap. 6. seviyede belki zorlayabilirsin.
Vladimir oynarken rakibin hata yapmasını beklemen lazım early gamede. Latede adamlara girerken önce Ultini at. Ultin diğer skillerinin hasarını arttırdığı için
Sana tavsiyem antreman modunda E+Flash+R kombosunu çalış. Vladimirin temel kombolarından
İki veya üç kez kullanarak E yeteneğiniz Tides of Blood'u şarj ederek başlayın.
Kendinizi iyileştirmek ve ek hasar vermek için Q yeteneğiniz Transfusion'u etkinleştirin.
Düşürmek istediğiniz düşman üzerinde Ultimate yeteneğiniz Hemoplague'yi kullanın.
Eşyalar için, Hextech Protobelt-01 düşmana yaklaşmak ve onu hızla öldürmek için harika bir eşyadır. Rabadon's Deathcap ve Void Staff de hasar çıkışınızı artırmak için iyi seçeneklerdir.
Rünler için, düşmanları hızlı bir şekilde öldürmek için Electrocute harika bir seçenektir. Ek sürdürülebilirlik için Taste of Blood, ek AP için Eyeball Collection ve daha fazla iyileşme için Ravenous Hunter alın.