Vodafone net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Öncelikle Sana Genel Kontröl Ve Dağılım Ekip Ve Temsilci Sisteminden Bahsediyim Kardeş Şimdi Hangi Sponsora Yada Opreratöre Bağlı Olursan Ol Alt Yapı Ve Genel Veri Dağılım Santrali Türk Telekoma Ağittir Yani Bu Neticede Hangisi Olursa Olsun Alacağın Veri Yada Hizmet Aynı Olacaktır Diğer Opertörlere Her Hangi Bir Sorunla Alakalı Ulaşman Başarılı İşlem Gerçekleştirmen Gerçekden Zor Olurki İçİnde Bulunmuş İnsanım Demem Oki Orjnal Operatörden Şaşmazsan Veya Geçiş Yaparsan Türk Telekoma En Azından Ki Çoğu İnsan İçİn En Çoğudur Yardım Alabilmek Teknik Destek Ve Temsilci Olarak Sonuç Almak Daha Kolay Olur İşlemlerin Daha Hızlı Gerçekleşir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sana yemın edıyorum bendede oldu lan yenı pakete gectım vodofonede arıoyrum mobıl verı çalışmıyor dıyorlarkı hata olmuş telefonunuzu 2 dakıka kapatın bız ayarlıcaz falan dedıler bende dedım tamam bkelıyorum başka telefondan arıyorum tabı açtım telefonu oldu kapattım aradan 10 dakkamı ne geçtı lan tiktokdaydım :D mobıl verı gg onları sıkayet edıcem falan de yaparlar benımkı oyle oldu sert konus bıraz

Onaylı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
agalar bende vodafone net kullanıyorum 9 10 ay civarı oldu eski evdeyken hiç bi şekilde kasma donma takılma olmadı taşındık sonra 24 saat geçmeden gelip kurdular burda çok nadiren 3 4 günde bir kopup tekrar bağlanıyo 3 dk içinde onun dışında herhangi bir sorun yok

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
reis tüketici haklarına şikayet et kapatman için nasılda geliyorlar bak gör

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum şiddet ve ısrarla aramanı tavsiye ediyor, aramanı tavsiye ediyor ve hatta aramanı tavsiye ediyorum. :brainfree:

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum keşke biraz araştırıp geçseydin vodafone pişmanlıktır hele birde tahadütlü aldıysan geçmiş olsun

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini ara onlarda bişey yapmıyorsalar başka internete geç kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...