Vodafone Red Genç 30 paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
benzer bi paketi kullanıyorum internetten gidiyor crome üzerinden bile youtube girsen internetinden gidiyor sadece senin telefonun youtube uygulamasından internet yemeden kullanırsan internetinden yemez.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benzer bi paketi kullanıyorum internetten gidiyor crome üzerinden bile youtube girsen internetinden gidiyor sadece senin telefonun youtube uygulamasından internet yemeden kullanırsan internetinden yemez.
aynen zaten uygulama üzerinden giriyorum internet yemiyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
onlardada sınırsız olur faturaya yansımaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
onlarda da sınırsız ama sadece bağlantı hızında bi değişiklik olabilir yani pek verimli olmayabilir.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Paylaşımda senin internetinden gideceğini düşünüyorum. Malum bir ara hotspot içinde sınırlama ve ücretlendirme geldiği için onlara sınırsız olmayacağını, Senin internetinden yiyeceğinden yanayım. Yine de bi deneyip görsen iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sadece uygulamalar sınırsız wifi paylaşım sınırsız değil 30gb internet açabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
birşey sorcam ben şimdi vodafonenin en büyük paketine geçtim youtube bile sınırsız bu pakette sınırsız ya ben internet paylaşımı açsam evdekilere onlarda sınırsız izleyebilir mi yoksa benim kotamdan yemeye mi başlar ?

sınırsız youtube var mesela internet paylaşımı açsam evde diğerleri bağlansa sınırsız izleyebilirmi
ewet knk opnlarda sınırsız izeleye biliyo o vodofne genç paketini bende kulanıyom ewt izleyibilyolar bence sakın değiştirme o paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...