Vodafone Sınırsız Kullanım Açığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Biraz mobil sistem bilgisi biraz da bağlantı bilgilerini araştırırken birden aklıma bir şey geldi ve koskoca vodafone heralde buna taviz vermezler dedim ama bir umut denemeye karar verdim ve sonuç olarak vodafone de sınırsız internet kullanımını sağlayan bir açık buldum ama altını çizerim ücretsiz değil yaklaşık 10 tl gibi bir fiyatı var ve hemen bunu bir programa çevirdim android studio üzerinden sdk 19 tabanlı bir program yaptım ve defalarca kez test ettim ve hepsinde başarılı oldu ayrıca internet paylaşımı yapıldığında da yine % 90 işe yarıyor tabiki bu netteki o kıytırık yöntemlerden değil araştırdım ne yerli ne yabancı böyle bir şey yok şimdi sizce bunu vodafone söylesem bana haberlerdeki gibi iyi para verirlermi yada uygulamamı paralı olarak satsam mı? veya reklam videoları ile ücretsiz kullanıma mı açsam? Bu arada bu yöntemle internet hızıda neredeyse 2 kat artıyor. Saniyede sabit 6 mb alıyorum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bence başkalarının telefonundan da dene bu yöntemi eğer işe yarıyorsa uygulamanı paralı bir şekilde sat.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Daha öncesinden türkcellde açık vardı facebook lite ve opera mini ile internetsiz bağlanabiliyordum bunu bildiren ilk kişi oldum ve sadece 1 gb hediye verdiler bence sat :D

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vodafone'a bildirmen iyi olabilir ancak teşekkür edip geçebilirler. Kendini ağırdan satmayı deneyebilirsin "Vodafone, internet kullanımıyla ilgili sizin açınızdan kritik bir açık buldum detay vermek istemiyorum ancak açığı kapatmamanız halinde zarar edeceğiniz çok açık. Karşılığını alacağımı bilmem durumunda size açığı detaylarıyla belirtmeyi çok isterim" gibisinden. Bunun sonucunda iki ihtimal var ya sana bir teklif sunacaklar yada ucunda dava tehtidi olacak.
Program yapıp bunu sunabilirsin ancak bence bu aptallık olur Vodafone programın mantığını çözdüğünde fixler.
Eğer bir açık var ise Vodafone bunu geçen zaman içerisinde fark edebilir ve bunu sen harekete geçmeden farkederlerse o zaman kozunu kaybetmiş olursun, ani acele etme ancak vakit kaybetme.
İnternette açık bulan kişiler ile ilgili bir bakış attım yani Apple'ın açığını bulan gençin hesabına 100 TL atmışlar bilemedim yani ancak milyon dolarlar kazananda olmuş karar senin ama ben olsaydım kendimi ağırdan satarak mümkün olduğunca Anonim bir şekilde Vodafone'la iletişime geçerdim.
Ve birde, tebrikler Vodafone'un açığını buldun bunu saklı tutup sefasınıda sürebilirsin tabi :D ama açık bulduğunda paylaşınca genelde fixleniyor birşey buldunmu gizli tutmakta fayda var.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu da benim açık
Akmasada damlıyor kerata
Screenshot_2020-01-15-01-58-59-941.jpeg

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Açığı bildirmezsen ve satarsan başın büyük belaya girer onu söyleyeyim. Hiç düşünme bence, direkt bildir. Ödül olsun / olmasın satmamalısın.

Ayrıca şirketi ödül için tehdit etme girişiminde bulunma bile, zira direkt davalık olabilirsin.

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Türkiye burası dostum :) Ne verebilirler ki? Eline 1.5 bin TL verip yollarlar açığı kapatırlar. Senin tercihin tabii :) Haberlere falan da çıkmaz

Coder
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kendin kullan gitsin :d Bence söyleme para bile vermezler boşver :)

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kendin kullan daha mantıklı.
Sadece sen kullanırsan uzun bir süre 10₺ ye yüksek hızlı sınırsız internetin olmuş olur :D

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bildirmez ve satış yaparsan davalık olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...