Mecburen Türkiye erişimi kapalıvpn ile mi oynanıyor wolftu classic
Muhtemelen öyle olacak. TR çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum. Bence TR'ye gelmesini beklemek daha mantıklı gibi geliyor.Hayır yemezsiniz fakat Wolftü Classic'de pingden dolayı muhtemelen oynanmayacak.
Steam'in konumunu değiştirmek çok zahmetli, herşey sıkıntıya giriyor. Ben Türkiye'ye çıkmasını bekleyeceğim. Eğer çok fazla ilgi olursa Türkiye'ye açarlar diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz artık.Mecburen Türkiye erişimi kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 60339
Muhtemelen öyle olacak. TR çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum. Bence TR'ye gelmesini beklemek daha mantıklı gibi geliyor.
Türkiye'ye çıkmaması başlı başına bir saçmalık zaten. Dediğin gibi bekleyip göreceğiz.Steam'in konumunu değiştirmek çok zahmetli, herşey sıkıntıya giriyor. Ben Türkiye'ye çıkmasını bekleyeceğim. Eğer çok fazla ilgi olursa Türkiye'ye açarlar diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz artık.
Kazakistan 60 ping falan yapıyormuş arkadaşlar yazdı da denemeye totom yemiyo ipden giderim diye ahahapingten dolayı oynanmaz bence![]()
2022 de bitiyormuş galiba diriliş ile sözleşmesi 2022de çok uzun geliyor gözümeMecburen Türkiye erişimi kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 60339
Muhtemelen öyle olacak. TR çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum. Bence TR'ye gelmesini beklemek daha mantıklı gibi geliyor.