Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere bot yapmak istiyorum ama projesi olacak şekilde kendim edit yapacağım varsa atabilir misiniz?
Siz crackersınız la
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere bot yapmak istiyorum ama projesi olacak şekilde kendim edit yapacağım varsa atabilir misiniz?
Siz crackersınız la
Bunu Kendin Yapmalısın adamım. Araştır Öğren . ufak bir ipucu verim sana mouse Click ile hiç Uğraşma WebBrowser ile Click Kodunu Bul sonra onu Timer Veya başka bir şeye ekle
Bunu Kendin Yapmalısın adamım. Araştır Öğren . ufak bir ipucu verim sana mouse Click ile hiç Uğraşma WebBrowser ile Click Kodunu Bul sonra onu Timer Veya başka bir şeye ekle
Sitemizde amatör veya profesyonal ve sertifikasız veya sertifikalı programcıların yazdığı acemi / profesyonel içerikli yazılımların ***** versiyonları kesinlikle yasaktır. Nedeni ise sitemizin üretimciye olan saygısıdır. Bundan dolayı yardım isteyebilirsiniz fakat başka bir arkadaşın yazdığı yazılımın warez versiyonunu isteyemezsiniz. İstersenizde bu sitede bunu başaramazsınız. İyi günler dileriz.