Onaylı Üye
ödedimFaturanı kontrol ettin mi? Buna benzer bir hatayı sanki fatura ödenmediği taktirde alıyorduk.
soktuğumun bayisi açsa aramaya gayret ediyorum açmıyolarServis saglayicisini arayip bilgi almayi denesene dostum internet üzerindeki cogu sey kabloyla geçer wan kablosu sistem kablosudur Yani interneti veren saglayici şuan kesmis gozukuor yanlis anlamadiysam tabi.
Şuan aktif Müsteri hizmeti düşmeyebilir dostum sakin olabilirmisin argo kelimeler yasakda forumda.soktuğumun bayisi açsa aramaya gayret ediyorum açmıyolar
çokta argo sayılmaz da neyse kusura bakma haklısın sakinimŞuan aktif Müsteri hizmeti düşmeyebilir dostum sakin olabilirmisin argo kelimeler yasakda forumda.
türk telekomTürknet mi kullanıyorsun ?
reis problem o değil şimdide bana bi yardımcı olsanargo mu yasak xD Komik
kankam 2 sebebi vardır bunun. 1. Modem kurulumu yapamamıssındır. 2. Servis sağlayıcın tarafından sorunlar vardırreis problem o değil şimdide bana bi yardımcı olsan
dostum müşteri hizmetleriyle konuştum bizimde sistemde sorun var sizin hatanıza bakamıyorum dedi anlamadım ne zaman arayayım peki dedim ben bilmem çok erken aramayın diyor şaka gibikankam 2 sebebi vardır bunun. 1. Modem kurulumu yapamamıssındır. 2. Servis sağlayıcın tarafından sorunlar vardır
Modem marka modelini söyler misindostum müşteri hizmetleriyle konuştum bizimde sistemde sorun var sizin hatanıza bakamıyorum dedi anlamadım ne zaman arayayım peki dedim ben bilmem çok erken aramayın diyor şaka gibi
Ben bilmem çok erken aramayın nedir yav şimdi buna sövsen konuşmamız kayıt altında sizi dava edicez bilmem ne derler. 192.168.1.1 girince hiç ayar yapabiliyor musunuz yoksa sadece ekran görüntüsünde belirttiğiniz hata mı çıkıyor ?dostum müşteri hizmetleriyle konuştum bizimde sistemde sorun var sizin hatanıza bakamıyorum dedi anlamadım ne zaman arayayım peki dedim ben bilmem çok erken aramayın diyor şaka gibi
DGW9000Home Gateway Diye Model Modern Dolabın Üstünde dostumModem marka modelini söyler misin
Post automatically merged:
birde modeminin şuan fotoğrafını paylaşır mısın kabloları kontrol edelim
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 88279
Admin girişi sağlayabiliyorumBen bilmem çok erken aramayın nedir yav şimdi buna sövsen konuşmamız kayıt altında sizi dava edicez bilmem ne derler. 192.168.1.1 girince hiç ayar yapabiliyor musunuz yoksa sadece ekran görüntüsünde belirttiğiniz hata mı çıkıyor ?
denedim olmuyor dostumBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapYoları yapmaya başla
bekleyelim bakalım turktelekom bendekiKendiliğinden düzeliyor sanırım bende de oldu TurkNet kendisi düzeltti.
ışıklar yanıyor mu pekibekleyelim bakalım turktelekom bendeki
yanıyor evetışıklar yanıyor mu peki