WannaCry Tekrardan Gündemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostlar 2 yıldır virüs yapıp bulaştıran birisiyim ve bugün 40. kez farklı dosyalarda farklı yapımcıların dosyalarından WannaCry ayıkladım resmen.Şu günlerde TeamViewer'a dikkat edin en çok TeamViewer ile bulaşıyor​

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eyvallah hocam böyle şöylerden çok korkuyorum. tüm dosyaların şifrelenmesinden. artık birşey indirirken iki kez düşünürüm :D

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler bende çok uzun zamandır bu denli programlar kullanmıyorum kullanmamaya devam sanırım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eyvallah hocam böyle şöylerden çok korkuyorum. tüm dosyaların şifrelenmesinden. artık birşey indirirken iki kez düşünürüm :D
Hocam indirmelerden ve TW bağlantısından'da bulaşıyor böyle şeyin mizahı olmaz ancak bilgisayarlarada maske takmak gerekecek

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bilinçli ve yararlı bir paylaşım , teşekkür ederim bu bilgilendirme için artık tw kullanmayı bıraktım ama biri isterse kabul etmeyeceğim artık teşekkürler yeniden

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Virüslerden korkmuyorum açıkcası virüslere kafa atanlardanım virüs bulaştımı direk önemli dosyaları yedekler formatımı atarım.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Virüslerden korkmuyorum açıkcası virüslere kafa atanlardanım virüs bulaştımı direk önemli dosyaları yedekler formatımı atarım.
1 hafta önce anneme küfür eden çocuğun ekran kartı yazılımına virüs bulaştırıp tüm harici ve dahili ekipmanlarının yazılımına virüs bulaştırmıştım bilgisayarında olan internet kartı yüzünden telefonuna bile bulaştırmıştım ve tüm bilgilerini 4chan'de paylaşmıştım yani dikkat et pek kafa atma :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
team bu aralar sıkıntılı olmaya başladı

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
netten çok şey indirmeyin sıkıntı olmaz ama hadi geçti diyelim özel antivürüsler var her virüs için

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu bazı crackli hilelerde trojan var pc yi ele geçirebilirlemi önemldi dosyalar vs vs

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostlar 2 yıldır virüs yapıp bulaştıran birisiyim ve bugün 40. kez farklı dosyalarda farklı yapımcıların dosyalarından WannaCry ayıkladım resmen.Şu günlerde TeamViewer'a dikkat edin en çok TeamViewer ile bulaşıyor​
aga niye virüs yayıon bizim pclere yazık değilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...