oyunu başlatınca hani mod seçiyoryuz ya orada aylarda yazıyor fps değeri fln oradan kankaWarband için ben maksimum fps'i 240 yapıyorum ama oyunun açılma ekranında 240 gösteriyor ve oyun menüsü gelince 30 fps de kalıyor.
Kısaca Warband'ın fps sınırını nasıl kaldırabilirim
Ben zaten onu yaptım. Benim istediğim fps sınırını kaldırmakOyunu çalıştırınca karşına gelen ilk pencerede "Ayarlar"a gir "Ekran"a tıklayıp "Dikey Senkronizasyon"un kutucuğu işaretli ise işareti kaldırıp "Saniyede Maksimum Kare Sayısı"nı da 150 yapın.
Sistemin bayağı yetiyor ve artıyor. Bu Warband ın sorunu yani bir adamın 16 GB RAM bile olsa belli başlı kasmalar oluyorsistemini yazarmısın belkide yetmiyodur
FPS'i kısıtlayan zaten dikey senkronizasyon ama o da işe yaramadıysa RGL config ayarlarını yaptınız mı?Ben zaten onu yaptım. Benim istediğim fps sınırını kaldırmak
sağol ben kendim hallettimFPS'i kısıtlayan zaten dikey senkronizasyon ama o da işe yaramadıysa RGL config ayarlarını yaptınız mı?
Nasıl hallettin bana da çözümünü söylermisin acaba aynı sorun bendede varsağol ben kendim hallettim
şimdi adım adım anlatayım.Nasıl hallettin bana da çözümünü söylermisin acaba aynı sorun bendede var
Deniyeceğim teşekkür ederim kardeşim saolasın.şimdi adım adım anlatayım.
1. warband'ı aç sonra native modunu seç
2. ayarlar simgesine tıkla
3. ekran bölümüne gel ve dikey senkronizasyonu kapat
4. maksimum fps'i 240 yap
bu kadar
çok güzel efsane oyunah su buglar ve takılmalar olmasa
MAX fps zatn 240 bende 240 yaptımayarlar bölümünde target fps olacak onu maxa çek