Web sitemi nasıl istediğim bir anahtar kelime ile en başta çıkarırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir site acıcam ve o siteye bir anahtar kelime koymak istiyorum herkes o anahtar kelimeyi aratınca sitemin en başta çıkmasını istiyorum yardımcı olabilecek varmı spam atanları raporluyorum.

TR
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka Google ADS Google My Business falan kayıt yaptırdın mı siteni

TR
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hayır kanka sen bana yardımcı olurmusun discord versem bu işlerden anlıyosan lütfen yaz bana kanka Nessie#4935
Kanka acelen yoksa ben şuan evimde değilim pazartesi evimde olucam konuşalım ozaman istersen yardımcı olurum elimden geldiğince

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Üstte durmak ücret karşılığı diye biliyorum.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Siteyi belirli reklam verirsen onun yerine daha çekici olur mesela sana tavsiyem instagram üzerinden sayfa açıp tanıtım yap. Siteni sabitle zaten öyle daha çok müşteri çekersin.
+ Sitene reklam vermediğin sürece anahtar kelime ile öne çıkmazsın kardom zaten belirli aramalarda reklam diye belirtilir. anahtar kelime işini görmez ama verdiğim taktiği denemeni isterim?
Bu arada ne için site açıcaksınız acaba daha yardımcı olmak isterim size

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kardesım ustte durmak ıstıyorsan proglamla flan deıl ucret karsılıgında .

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
başkaları tarafından girildikce site üste cikiyo diye biliyorum yani ne kadar tıklama her farklı ipide site o kadar şansa giriyo yükselmek için

Üye
6 HİZMET YILI
Bro üstte kalması için baya bir para vermen lazım diye hatırlıyorum. Bizim dizi film sitemiz vardı baya para vermiştik hatırlamıyorum şuan. Google Ads e bağlı diye hatırlıyorum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir site acıcam ve o siteye bir anahtar kelime koymak istiyorum herkes o anahtar kelimeyi aratınca sitemin en başta çıkmasını istiyorum yardımcı olabilecek varmı spam atanları raporluyorum.
web sitesi acmak ücretli diye biliyorum bir yazılımcı tanıdıgınız varsa rahatlıkla yapar kral

Üye
7 HİZMET YILI
Başta çıkmak istiyorsan ücret ödüyon, anahtar kelime ile ancak 4 yan 5 belkide daha aşaşğı sayfa az tıklanıyorsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bunun için ceo yazı tarzını öğrenmen gerekiyor internette gerekli kaynak var

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Siteyi belirli reklam verirsen onun yerine daha çekici olur mesela sana tavsiyem instagram üzerinden sayfa açıp tanıtım yap. Siteni sabitle zaten öyle daha çok müşteri çekersin.
+ Sitene reklam vermediğin sürece anahtar kelime ile öne çıkmazsın kardom zaten belirli aramalarda reklam diye belirtilir. anahtar kelime işini görmez ama verdiğim taktiği denemeni isterim?
Bu arada ne için site açıcaksınız acaba daha yardımcı olmak isterim size
discord eklermisin kanka Axe ꑕ#4935

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ücret karşılığı dostum veyahut ki sitenin hiti cok yüksek olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...