Neye göre?
Demek istediğim kopma felan olur mu interneti daha geniş alana mı yayar 40MhzKnk sorunu tam anlamadım 40 mhz ın sende daha ıyı oldugunu bılıyorsun sorun sadece bununla kısıtlı degıldır galıba
Kopma filan olabalir.Çekim kuvetti azalma yasayabilirsin.Demek istediğim kopma felan olur mu interneti daha geniş alana mı yayar 40Mhz
Neye göre?40 mhz tabi ki daha iyi
Şöyle ki 20mhz de güçlü çekim ama kısıtlı alanda alırsın. 40mhz de biraz daha geniş ama 20mhz oranla %10-13 lük bir az güçle internet çekersin. Benim için daha fazla alan daha iyiNeye göre?
40 mhz de cekim alanı daha geniş olacak o yuzden daha iyi. Zaten kablosuz modem kullanan insanlar icin genelde çekim mesafesi daha önemli oluyor. %10 gibi hiz kaybi cok etkilemez diye dusunuyorum. Max hiz isteyenler genelde kablolu takiliyor.Neye göre?
ama kısa olursa iyiy olur uzun olursa bi fayda etmez kaliteli vermezbence 20 mhz daha iyi zaten evin küçükse en uygunu olur yani
aynen yüksek kaliite için zaten her zaman iyinin iyisi vardır20mhz yakında iyide uzak mesafede kötü ama 40mhz uzak yakın iyidir o yuzden o daha iyi olur
Post automatically merged:
ama kısa olursa iyiy olur uzun olursa bi fayda etmez kaliteli vermez
zaten ona göre ayarlayılar milletin gücü hanbgisne yeterse diğer bole düşk yüksekleri var maksat işleri görülsün diyeaynen yüksek kaliite için zaten her zaman iyinin iyisi vardır
evet bide ping olayı var oyun falan oynarken bir şeyler geç gitmemesi isitorsan güçlü olanı tercih etmelisniz sıkıntı olur yoksaMhz megahertz dir diye tahmin ediyorum.. bu tarz değerlerde benim dar ve çomarca bakış açım işe yarar. nekadar fazla okadar iyi
eğer pingden gecikmeden bahsetmiyorsak her zaman daha fazla daha iyidir. yiyecekte, malzemede, oyunda, internet hızında.kolay gelsin efendim
20 mi 40Mhz mi bende size soruyorum bilsem neye konu açayım?evet bide ping olayı var oyun falan oynarken bir şeyler geç gitmemesi isitorsan güçlü olanı tercih etmelisniz sıkıntı olur yoksa
20 mi 40Mhz mi bende size soruyorum bilsem neye konu açayım?
[/QUOTE
40 mhz kardeşi,m ozaman bu kadar20 mi 40Mhz mi bende size soruyorum bilsem neye konu açayım?